Demisia anului în PSD! Un lider super cunoscut pleacă din partid. Ce l-a supărat atât de tare

psd mircea draghici

Odată cu condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare, PSD a început să se clatine din temelii. Înscăunarea Vioricăi Dăncilă a domolit lucrurile doar temporar, iar lupte pentru putere este mai acerbă ca niciodată. Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu se luptă pentru foloiul de președinte al social democraților.

Însă niciun nu-i agrează pe foștii aghiotanți ai lui Liviu Dragnea, așa că aceștia au început să părăsească partidul. Este și cazul lui Mircea Drăghici, fostul trezorier al PSD, acuzat de DNA că ar fi folosit banii publici alocați formațiunii sale politice în folos personal.

Mesajul lui Mircea Drăghici

„Am analizat cu multă responsabilitate situația politică actuală, PSD se află în reconstrucție și pentru a întări parcursul pe care actuala conducere și-l dorește, am hotărât să iau o decizie radicală. Având în vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum și starea mea de sănătate, astăzi am demisionat din PSD și am comunicat acest lucru domnului președinte, Marcel Ciolacu și domnului secretar general Paul Stănescu, cărora le-am precizat și dorința mea de a continua ca deputat neafiliat.

Pentru mine, activitatea politică este un capitol închis. Țin să mulțumesc tuturor colegilor de la nivel național și din Argeș, pentru cei 23 de ani de conviețuire ca într-o familie!”, a scris Drăghici pe pagina sa de facebook.

Revista Presei