Demisia momentului în televiziune! Și-a anunțat șefii că pleacă la un alt post

despre_demisie

Demisie de răsunet în televiziune! O cunoscută jurnalistă și-a anunțat șefii că va pleca la un post concurent. Aceasta se va ocupa tot de partea politică, domeniu pe care s-a aflat și până acum.

Este vorba despre jurnalista Andreea Dumitrescu. Aceasta va părăsi Realitatea Plus (fost Realitatea TV), după doar nouă luni. Andreea este cea care i-a pus Vioricăi Dăncilă incomoda și celebra întrebare: „Care este aria cercului?”.

Jurnalista a venit de la TVR 1, după ce șefii de la știri au retras-o de la PSD și de la Parlament pentru că ar fi fost „prea agresivă”, scrie paginademedia.ro.

Dumitrescu a confirmat plecarea, dar nua  dezvăluit la ce post va merge.

„Nouă, reporterilor de teren, nu ni s-a pus niciodată pumnul în gură sau orice fel de opreliște în ceea ce privește meseria”, a spus Dumitrescu.

”Prima fotografie cu microfonul Realității, făcută în grabă, la Craiova, de unde trebuia sa intru in direct pe telefon să povestesc ceva legat de Dragnea. „N-avem poza cu tine pentru grafică! Trimite-ne una repede! Te sunăm acum de live!”

Abia incepusem la ei și n-am pierdut prea mult timp cu formalități, m-am intors din prima clipa pe teren sa fac ceea ce imi place, iar ei mi-au dat libertatea să o fac.

Ma despart acum de ei, dar le raman recunoscatoare că m-au primit cu bratele deschise cand puțini au avut dorința (poate chiar curajul) sa o facă.

Plec din motive independente de oamenii mișto pe care i-am găsit aici si alături de care sper să mai am șansa să lucrez, in lumea asta mică a breslei noastre.

Altfel, oricum, ne revedem pe teren! #incanumamsaturatdepresa”, a scris Andreea pe Facebook.

Citește și:

Revista Presei