Demisie de răsunet în mass media! Dezvăluiri neașteptate: „Am stat lipit de tine zi de zi, deși nu m-ai ținut niciodată cu forța”

Demisie

Începutul lunii decembrie vine cu o decizie neașteptată a unuia dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la ziarul Adevărul. Sebastian Zachmann lucra de mai bine de nouă ani la această publicație și era șef al departamentului politic. De altfel, el s-a remarcat mereu prin întrebările incisive la adresa președintelui Klaus Iohannis, deși a avut mai mereu o orientare de dreapta.

Acesta a încercat și reușit mereu să fie echilibrat și să captiveze publicul interesat de zona politică, oferindu-le de fiecare dată dezvăluiri exclusive și analize foarte pertinente. Sebastian Zachmann și-a anunțat demisia printr-o postare pe facebook, fără să menționeze motivul real pentru care a plecat.

Cu siguranță nu va duce lipsă de ofere pentru că este unul dintre cei mai buni jurnaliști pe politic la ora actuală. El a avut multe apariții și la Digi24 sau B1Tv.

Ce a scris Sebastian Zachmann despre demisia de la Adevarul

Am pus capăt cele mai lungi relații din viața mea. După 9 ani, ne-am despărțit amiabil, fără să ne punem poalele-n cap. Când ne-am cunoscut, eram un puști cu părul ușor ondulat, în căutare de noi experiențe. Nu mă gândeam că poate fi ceva serios, nu eram genul. Dar ceva ciudat s-a întâmplat: am stat lipit de tine zi de zi, deși nu m-ai ținut niciodată cu forța.

Dimpotrivă, mi-ai oferit libertate, exact cum ne-a fost vorba. Acum am părul până la șale, fire albe (chiar și în barbă) și cel puțin 9 kg în plus. Au căzut și 9 guverne. A sosit timpul să ne despărțim, fără să căutăm vinovați.
Cea mai lungă relație din viața mea a fost cu presa scrisă. Azi am demisionat de la Adevărul„, a scris Sebastian Zachmann pe pagina lui de facebook.

Citește și:

Revista Presei