Demisie de răsunet la Antena 1! O mare vedetă pleacă de la postul TV

25 mart. 2020
Demisie de răsunet la Antena 1! O mare vedetă pleacă de la postul TV

Demisie de răsunet la Antena 1! Una dintre vedetele postului a decis că este momentul să facă o schimbare, după aproape doi ani de colaborare.

Este vorba despre cunoscuta cântăreață Vika Jigulina. Vedeta a demisionat de la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show.

Plecarea sa a fost anunțată chiar de prezentator.

„Telemunca nu este chiar așa de veselă și OK cum sună pe hârtie. Vine cu sacrificii din toate părțile și de toate felurile. Unul dintre aceste sacrificii a fost că și noi a trebuit să cam înjumătățim echipa de prezentare. Începând din această seară, gazdele voastre suntem doar eu și Cătălin Bordea.

Îi mulțumesc Vikăi. A fost o onoare această colaborare cu ea. Un artist de talie internațională a acceptat să vină seară de seară, în creierii nopții, să vină să muncească alături de noi.’, spus Dan Capatos în emisiune.

Vika i-a luat locul DJ-ului Silviu Andrei

Colaborarea cu Antena 1 a început în urmă cu aproape doi ani, când vedeta i-a luat locul DJ-ului Silviu Andrei. Vedeta este din Republica Moldova, dar s-a mutat ân România de foarte mulți ani.

Numele său adevărat este Victoria Corneva. Aceasta s-a născut pe 18 februarie 1986 în orașul Cahul din Republica Moldova și a absolvit Liceul de Muzică din orașul Cahul care poartă numele sopranei Maria Cebotari. În anul 2000, s-a mutat în Timișoara, România, unde și-a continuat studiile muzicale.

A lucrat în mai multe cluburi din Timișoara și a ajuns să lucreze, în cele din urmă, și în București, unde locuiește în prezent. A obținut postul de moderator al unei emisiuni săptămânale, la Radio Deea și, mai târziu, la postul de radio VIBE FM, care i-au adus notorietate națională.

Vika Jigulina a mixat alături de Steve Murrano, ATB, Tomcraft, DJ DOX, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, dar și de mulți artiști români. Ea este co-producătoarea și vocea în hit-urile internaționale precum „Stereo Love”, This is My Life și Desert Rain al muzicianului și producătorului român Edward Maya.