Demisie de răsunet la Pro Tv! A semnat deja cu o altă televiziune! Ce emisiune va prezenta

pro tv

PRO TV este o televiziune care se poate lăuda cu o auditorie foarte mare și a reușit să se manifeste ca un lider în presa din România. Cu toate acestea, o jurnalista a ales să plece de la acest canal de televiziune, după ce a lucrat în echipa PRO TV timp de cinci ani. Mai mult, se presupune că a semnat un contract cu o altă televiziune și în curând o să-și schimbe locul de muncă.

Jurnalista care vrea să plece de la PRO TV este Roxana Hulpe. Reporterul și-a făcut o imagine în cadrul acestui post de televiziune timp de cinci ani și a uimit urmăritorii cu această alegere neașteptată. Se presupune că vedeta a reușit să semneze un contract cu o altă televiziune, unde își va continua cariera. Mai exact, este vorba de Prima TV și va fi prezentatorul emisiunii de știri, mai exact va prezent principalul jurnal de știri.

Roxana Hulpe pleacă de la PRO TV

Prin urmare, Roxana Hulpe poate să-și schimbe locul de muncă și în timpul apropiat urmăritorii pot să o vadă la pupitrul Focus 18. Cu toate că în presă circulă foarte multe informații despre faptul că a semnat un nou contract cu o altă televiziune, vedeta nu oferă foarte multe detalii. După ce a fost contactată de redactorii de la Paginademedia.ro, jurnalista a oferit un răspuns simplu și lipsit de prea multe informații concrete.

„Ce pot spune este că acum sunt reporter al Știrilor Pro TV”

O vedetă de la PRO TV urmează să demisioneze. Se presupune că deja a semnat un contract cu o altă televiziune. Despre cine este vorba ?

Roxana Hulpe se poate mândri cu o carieră în televiziune și în spatele ei a adunat multă experiență. Vedeta și-a făcut studiile la Universitatea Babeș-Bolyai și este absolventă a două facultăți, de Litere și de Geografie. Înainte ca toți oamenii să o vadă la PRO TV, a lucrat timp de doi ani la TVR Cluj și la Look TV.

Peste o perioadă a reușit să ajungă la PRO TV în calitate de reporter pe social, iar mai apoi s-a regăsit în domeniul educației. La acest post de televiziune lucrează timp de cinci ani și a reușit să-și adune o mulțime de fanii, care urmăresc viața ei profesională și personală.

Revista Presei