Demisie de răsunet la Pro Tv! O vedetă super cunoascută a anunțat că pleacă! Motivul este uluitor

După aproape o viață petrecută la Pro Tv, una dintre vedetele celebre ale postului a ales să plece. Deși aici s-a dezvoltat și a prins aripi pentru a-și implementa propriile proiecte, acum a decis că este momentul să o ia pe alt drum. Este vorba despre George Buhnici, care prezenta în fiecare zi, în cadrul Știrilor Pro Tv, iLikeIT.

Fostul reporter, împreună cu soția sa au mai multe proiecte profesionale dezvoltate în mediul online, cu care câștigă mulți bani. Unul dintre acestea este site-ul Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar și hub pentru creatorii de conținut, care i-a adus foarte mulți fani.

Un alt portal de succes pe care l-a dezvoltat este un site destinat caselor și ideilor pentru locuințe. Soția sa este farte activă pe rețelele de socializare și a reușit să adune foarte mulți fani, care-i urmăresc emisiunile pe contul său ed Youtube, unde are invitate tot felul de personaje interesante.

De ce pleacă de la Pro Tv

Georghe Buhnici s-a angajat la Pro Tv în urmă cu mai bine de 15 ani și inițial a fost reporter de teren. Apoi a primit un proiect tehnologic în sarcină și astfel a apărut iLikeIt. Din 2011, emisiunea a tot prins aripi, la fel și notorietatea lui Buhnici, care a devenit o adevărate vedetă pe zona aceasta a IT-ului.

Astăzi el a anunțat că se desprate de televiziunea care l-a făcut celebru și cu toate că nu a recunoscut public motivul, se pare că șefilor lui nu le-ai mai conveni modul în care acesta lucrează, au dezvăluit surse pentru VoxBiz. Buhnici ar primi numeroase avantaje de la companii datorită jobului acestuia și în plus ar primi și un salariu pe măsură. Pentru că ar fi folosit din beneficiile primite în numele postului, pentru proiectele personale, acesta ar fi picat în dizgrația unor oameni grei din Pro Tv, așa că într-un final s-a lăsat cu o demisie, conform surselor noastre.

Loading...

Revista Presei