Demitere șoc la Antena 1! O vedetă celebră a postului a fost dată afară! Cu ce și-a supărat foarte tare șefii

20 dec. 2019
Demitere șoc la Antena 1! O vedetă celebră a postului a fost dată afară! Cu ce și-a supărat foarte tare șefii

Probleme mari pentru iubitul Andreei Antonescu! Acesta a rămas șomer chiar înaintea Sărbătorilor de Iarnă. S-a aflat și de ce a fost dat afară de la Antena 1.

Cel supranumit ”Prințișorul taxiurilor” a fost pus pe liber de Antena1. Ștefan Manolache ar fi fost „reevaluat” cu puțin timp înaintea sărbătorilor de iarnă. Acesta devenise celebru în urma relației cu fosta componentă a trupei Andre.

Iubitul Andreei Antonescu, dat afară de la Antena 1

Iubitul Andreei Antonescu a rămas fără loc de muncă. Acesta ar fi fost concediat în urmă cu câteva săptămâni după ce i-a fost analizată activitatea profesională. Decizia de concediere l-ar fi luat prin surprindere pe Ștefan Manolache pentru că acesta se aștepta să fie promovat ca prezentator la matinal, acolo unde a mai fost cu câteva luni în urmă, conform cancan.ro.

Andreea Antonescu, căsătorită în acte

Deși încă nu a divorțat cu acte în regulă, Andreea Antonescu s-a implicat într-o nouă relație cu Ștefan Manolache. La scurt timp după ce și-au asumat relația, ”Prințișorul taxiurilor” și-ar fi prezentat noua cucerire familiei. Artista s-a întâlnit cu părinții lui Ștefan Manolache, dar nu a lăsat o impresie prea bună. Părinții „craiului” n-ar fi văzut cu ochi buni relația. Aceștia ar fi fost sceptici pentru că Andreea nu și-a încheiat socotelile cu Traian, bărbatul cu care are o fetiță și cu care, în acte, încă formează un cuplu.