Denise Rifai a făcut-o de râs pe Dana Budeanu. Ce a dezvaluit despre aceasta

23 feb. 2020
Denise Rifai a făcut-o de râs pe Dana Budeanu. Ce a dezvaluit despre aceasta

Cunoscuta jurnalistă Denise Rifai a invitat-o recent la emisiunea sa pe Dana Budeanu, devenită peste noapte vedetă și formator de opinie, din critic vestimentar, având, prin limbajul său o priză incredibilă la public. Cu toate acestea, moderatoarea de la Realitatea a provocat-o la o discuție despre politică, după ce criticul de modă a avut o părere cu privire la partidul PSD despre care spune că „de dimineaţa până seara se întâmplă numai aberaţii”.

Rifai a lansat provocarea surprinzătoare pe Facebook, atrăgând atenția că Dana Budeanu a consiliat-o vestimentar pe Viorica Dăncilă, în perioada în acesta era premier din partea PSD.

„Ştiţi că mai demult vă povesteam că doamna Viorika, şefa mare când era la Palatul Victoria, ţinea miniştrii la uşă cu orele căci avea Treabă multă şi Importantă! …. adicătelea şedea la ore de tacla şi de taifas vestimentar cu stilistul personal. Nu am dat nume atunci că nu era cazul. Mai ales că dincolo de revoltă firească apropos de de unde are veorika atâta “coco” pentru ţinutele impresionante, cert era că femeia era realmente ffff bine imbracată. Acum însă, situaţia se complică. Unsă aliat în lupta pt psd a doamnei Primar, coana Gabiţa de la Capetală, stilista revine în forţa de această dată şi de pe o cu totul și cu totul Altă poziţie”, a spus Denise Rifai într-un mesaj pe Facebook devenit în scurt timp real.

Dana Budeanu a fost dată afară de la Pro TV după ce a postat pe Facebook un mesaj un conținut ofensator. Ulterior aceasta s-a reprofitat în vlogger pe Youtube, având un succes nebun. Recent, ea criticat modul în care PSD face campanie electorală. „Acum expertă şi Mare cunoscătoare în ale politicii şi mai cu seamă în ale Psd, pusă pe treabă – iese şi trage de urechi toţi liderii psd şi le conferă acestora un aer de “mikiduti”. Mai mult, cu un limbaj cumva colocvial-birjăreste, stilista îi trage nominal de urechi pe “mikiduti” şi le cere să facă ordine şi curătenie la partid”, a precizat mai spus Rifai pe Facebook.

Jurnalista a oferit şi o mostră a modului în care Budeanu analizează politică.

“PROBLEMA CUCAMPANIA BRÂNCUȘI NU E CĂ S A DAT CĂȘCAVAL ETC, PÃ INFLUENCEREALA, VEDETE ETC, CĂ ASTA I VIAȚă, DÃ LA IAURT, LA CHILOȚI ȘI MAI NOU ȘI PÂNA PÃ CULTURĂ, TOTU’ SÃ VINDE PÃ BANI! CASCAVALU TREBUIE CHELTUIT AIA E, PÃ PARANDĂRĂT CUM SE FACE, ASTA E..ȘI CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI TOT ACOLO E, BANII NU SE ȘTIE!

..DA N COLO DE MIZERIE…SUNTEȚI NIȘTE ABULICI PRĂJIȚI DE INSTAGRAM ȘI DE BUGETE ÎMPĂRȚITE PENTRU ORICE…ȘI PENTRU BRÂNCUȘI…TERMINAȚI CU MIZERIA ASTA DÃ NET CU INFLUENCEREALA ȘI CU AZI CANT MÂINE FREC BRANCUSU’ ȘI POIMÂINE POSTEZ COLOANA DUPE IAURT! NU, NU SE POATE! “

„Doamna stilista zice CĂ CAM AȘA e modern să vorbești. Recunosc pe mine mă depășește…Dar mesajul video cu ordinele pentru pesedeu e tot ce putea păți mai rău partidul asta. Dar Dacă Aici s a ajuns atunci… A FOST ODATĂ PSD!”, a mai scris jurnalista pe Facebook.

La final, moderatoarea TV i-a oferit Danei Budeanu o invitaţie de a participa la emisiunea pe care o moderează „să ne explice cum e cu politica și administraţia publică dar si ce strategie de campanie ar trebui să aibă #PSD în perioada urmatoare”.

Mesajul jurnalistei Denise Rifai pe Facebook:

Revista presei
Anunț important despre OLX! Toți cumpărătorii trebuie să știe acest lucru
Cat costa o paine pe vremea lui Ceausescu. Ce preturi erau inainte de...
Ce s-a întâmplat cu Valentin Ceaușescu, fiul dictatorului?
O femeie a ingrijit o batrana din Italia. Cand s-a citit testamentul pacientei,...
E oficial! Lockdown până pe 8 martie! Autoritățile au decis: „E necesară extinderea...
Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând
Prințul Harry a băgat-o pe Regina Elisabeta în spital, ce a putut să-i...
Cum arată cele mai frumoase femei din lume din toate timpurile
Au confirmat relația cu un sărut! Ei formează cel mai nou cuplu monden...
Ministrul Sănătății, vești proaste pentru români: „Aş prefera să închidem temporar...” Vor fi...
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a...
Motivul îngrijorător pentru care uneori pompele din benzinării au debit mic. Trebuie să...
Analizarea MOAȘTELOR unuia dintre marii apostoli ai lui IISUS a dezvăluit ceva neplăcut...
Anunțul cutremurător făcut de Elena Cârstea: Sunt la munca de jos, am rămas...
Dana Budeanu, despre bărbatul perfect din VIATA EI: Este bărbatul în fața căruia...
BOMBA în Antena 1. Cum a ajuns, de fapt, Speak să prezinte Chefi...
Denise Rifai, criza de nervi in public! Toata lumea si-a facut cruce! Doamne...