Denise Rifai a început să plângă după ce a terminat de filmat la Kanal D! Ce decizie a luat vedeta

18 iul. 2021
Denise Rifai a început să plângă după ce a terminat de filmat la Kanal D! Ce decizie a luat vedeta

Denise Rifai a reușit cifre mari de audiență la Kanal D. Formatul pe care i l-a propus postul turc, pentru emisiunea sa, a fost unde de succes și toate edițiile au avut impact. Una dintre cele mai interesante a fost chiar interviul cu Damian Drăghici, ultimul episod difuzat.

Artistul a făcut multe dezvăluri emoționante. Acesta a povestit despre copilăria lui dificilă, despre faptul că a avut ADHD și a explicat de ce nu s-a putut atașa de nicio femeie și le-a abandonat pe toate. Pentru că nu a avut o mamă care să-l iubească așa cum se aștepta.

Ce a făcut-o pe Denise Rifai să plângă

Acum Damian Drăghici este într-o relație stabilă cu cântăreața Cristina Stroe, cu 27 de ani mai tânără decât el și cu care are un fiu, pe care-l iubește enorm.

Denise Rifai a fost și ea impresionată de omul-orchestră și de talentul său incredibil. După cele 40 de întrebări pe care i le-a adresat, Damian a interpretat o piesă la nai și atunci vedeta Kanal D a izbucnit practic în plâns. Totul a fost extrem de emoționant.

„La finalul maratonului celor #40deintrebari, Damian canta la nai. Este unul dintre cele mai intense si emotionante momente pe care le-am trait in ultima perioada. Radea si mi spunea ca a reusit el de data aceasta sa ma faca sa plang”., a mărturisit Denise.