Denise Rifai a spus public ce relație are cu Cozmin Gușă! Cum l-a umilit apoi pe Rareș Bogdan. Declarații năucitoare ale vedetei Realitatea Tv

denise rifai

Denise Rifai este fără doar și poate un personaj care atrage atenția prin stilul ei inedit. Chiar dacă inițial s-a remaract printr-o serie de gafe, acum este principala vedetă a postului Realitatea Plus, care însă a cam rămas fără angajați. Paginademedia a anunțat marți demisii în lanț de la televiziunea patronată de Cozmin Gușă.

Invitată la emisiunea „Dosare de presă”, moderată de Mirel Curea și difuzată pe evz.tv, Denise Rifai a vorbit fără inhibiții despre bărbați. „Bărbatul devine bărbat după 45. Așa gândesc eu. Opinia mea de femeie jurnalist sau de femeie: pentru mine, bărbatul devine bărbat după 40 de ani. După 45 deja ești bărbat. Și după aceea începe viața. De bărbat. Până atunci, experimentezi”, a spus Denise Rifai.

Mirel Curea a întrebat-o inteligent dacă s-a simțit trădată de Cozmin Gușă atunci când acesta a anunțat că se alătură PSD, în contextul în care ea a lovit puternic în acest partid. Aceasta a spus că „trebuie să facem ce simțim, în etapele în care suntem. Ce, adică nu mai acceptăm reconversia profesională? Omul trebuie să muncească toată viața lui. Și să facă ce-i place, dar să facă de calitate.”

Rareș Bogdan pus la zis de fosta colegă

Despre Cozmin Gușă, ea spune că este un om care „iubește presa, dar el e om politic, așa e el prin toți porii lui. Iubește și presa, face presă, a făcut presă, dar, vezi tu, în el nota asta politică a fost întotdeauna aia mai mare. Și el e politician, în tot. Mentalitatea lui e de politician.”

Pe Rareș Bogdan, însă l-a umilit profund pentru că a spus că nu a fost niciodată jurnalist, deși acesta s-a mândrit de multe ori cu profesia lui.”Rareș nu a fost niciodată jurnalist. Rareș a fost politician întotdeauna. E în rasa lor. Așa sunt ei, amândoi, în ADN. Băieții ăștia doi sunt complecși și au momente când sunt în viziune comună și momente când sunt separați, pe doctrine separate.”

„Nu avem nevoie de vedete în politică”, a mai spus Rifai, referindu-se la Rareș Bogdan, adăugând că se așteaptă de la el „ să fie un om cu foarte mult content în politică. Asta aștept eu de la el acum. Să vină cu proiect și să facă treabă. Deci și el, 45, bărbat tânăr. Mult succes în politică, de acum încolo.”, a spus aceasta.

Citește și:

Revista Presei