Denise Rifai amenință Kanal D cu demisia! Este scandal imens. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

de: Ana Toma
04 iun. 2021
Denise Rifai amenință Kanal D cu demisia! Este scandal imens. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

Denise Rifai a ajuns să fie implicată într-un scandal politic imens. Totul a început după interviul realizat cu procurorul Sorin Iașinovschi, cel care ancheta posibilele fraude de la alegerile locale de anul trecut de la Primăria Sectorului 1.

Cu alte cuvinte, interviul realizat de jurnalistă nu a mai fost transmis de Kanal D, lucru care a provocat discuții aprinse în spatele ușilor închise, iar Denise Rifai a fost cea mai deranjată. Ca să nu mai vorbim de faptul că inclusiv fanii jurnalistei s-au arătat deranjați.

Denise Rifai demisionează de la Kanal D

Jurnaliștii de la Fanatik susțin că dispariția interviului realizat de Denise Rifai a nemulțumit-o complet pe jurnalistă, în condițiile în care în cadrul acestuia, procurorul Sorin Iașinovschi mărturisea că au fost descoperite fapte de fraudă la nivelul secțiilor de votare din sectorul 1.

Sursele citate precizează că jurnalista a amenințat inclusiv cu demisia pentru decizia luată de producători. Denise Rfai este cunoscută pentru faptul că nu acceptă cenzură și este o adeptă a independenței editoriale, motiv pentru care ar fi încercat din răsputeri să ajungă la un consens cu șefii săi de la Kanal D.

Jurnalista nu a vrut să ofere detalii

Contanctată de cei de la Fanatik, Denise Rifai nu a negat nimic, însă a declarat că doar Kanal D poate să ofere informații legate de acest subiect.

”Doar Kanal D comunică pe acest subiect, repet, doar Kanal D comunică pe acest subiect”, a spus Denise Rifai.

Reacția jurnalistei e de înțeles în condițiile în care, aceasta a anunțat deja interviul cu cu procurorul Sorin Iașinovschi, ba chiar au fost difuzate și imagini de la înregistrări în care acesta explică că au fost descoperite fraude la nivelul secțiilor de votare din Sectorul 1, mai spun sursele citate.

Interviul a fost așteptat de toți fanii

Chiar și pe conturile de socializare ale jurnalistei s-a resimțit tensiunea. Fanii prezentatoarei emisiunii 40 de întrebări i-au cerut socoteală acesteia în legătură cu interviul mult așteptat.

Unul dinter urmăritorii săi era chiar foarte curios să vadă ce a reușit să afle jurnalista în cadrul interviului, însă din păcate nimeni nu va știi ce s-a discutat acolo.

”Sunt curios ce se va întâmpla cu interviul al carui promo s-a viralizat… Se vor alege cumva apele. Felicitări pentru demers, sunt curios de care parte a deontologiei îți vei alege să ieși”, este unul dintre zecile de mesaje pe care Denise Rifai le-a primit în legătură cu acest subiect.