Denise Rifai o face praf pe Dana Budeanu! Cine se află în spatele stilistei

21 feb. 2020
Denise Rifai o face praf pe Dana Budeanu! Cine se află în spatele stilistei

Denise Rifai a făcut-o praf pe Dana Budeanu. Realizatoarea a vorbit despre modul în care și-a făcut stilista intrarea în lumea politică, menționând persoana care a ajutat-o.

Reacția sa vine după ce Dana Budeanu a anunțat că va colabora cu Știripesurse. Site-ul va publica zilnic, în exclusivitate, un episod din Verdict Politic.

Rifai susține că în edilul Capitalei, Gabriela Firea, și-a luat un aliat în lupta pentru PSD.

”Unsa aliat in lupta pt psd a doamnei Primar, coana Gabita de la Capetala, stilista revine in forta de aceasta data si de pe o cu totul si cu totul Alta pozitie.

Acum experta si Mare cunoscatoare in ale politicii si mai cu seama in ale Psd, pusa pe treaba – iese si trage de urechi toti liderii psd si le confera acestora un aer de „mikiduti”.

Mai mult, cu un limbaj cumva colocvial-birjareste, stilista ii trage nominal de urechi pe „mikiduti” si le cere sa faca ordine si curatenie la partid. Stie stilista noastra si cu presa, si cum se face comunicarea, le stie pe toate si le stie bine de tot.

Acum am inteles abia. Orele de styling cu Viorika erau de fapt meditatii la politica. Iar Viorika de aia se exprima biata atat de greu, ca Sefa ei, stilista, are un mod chipurile „lucrat”, „aparte” de exprimare. Va pun o mostra mai jos:

„PROBLEMA CUCAMPANIA BRANCUSI NU E CA S A DAT CASCAVAL ETC, PÃ INFLUENCEREALA, VEDETE ETC, CA ASTA I VIATA, DÃ LA IAURT, LA CHILOTI SI MAI NOU SI PÂNA PÃ CULTURA, TOTU’ SÃ VINDE PÃ BANI! CASCAVALU TREBUIE CHELTUIT AIA E, PÃ PARANDARAT CUM SE FACE, ASTA E..SI CUMINTENIA PAMANTULUI TOT ACOLO E, BANII NU SE STIE!

..DA N COLO DE MIZERIE…SUNTETI NISTE ABULICI PRAJITI DE INSTAGRAM SI DE BUGETE IMPARTITE PENTRU ORICE…SI PENTRU BRANCUSI…TERMINATI CU MIZERIA ASTA DÃ NET CU INFLUENCEREALA SI CU AZI CANT MAINE FREC BRANCUSU’ SI POIMAINE POSTEZ COLOANA DUPE IAURT! NU, NU SE POATE! ”

Doamna stilista zice CA CAM ASA e modern sa vorbesti. Recunosc pe mine ma depaseste…”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Provocare pentru Dana Budeanu

Rifai i-a făcut și o invitație stilistei. O așteaptă în emisiunea sa pentru a discuta despre politică.

„In tot cazul, pe doamna Budeanu o invit si o astept cu drag la #LegilePuterii sa ne explice cum e cu politica si administratia publica dar si ce strategie de campanie ar trebui sa aiba #PSD in perioada urmatoare!”, scrie jurnalista.

PSD și-a găsit nașul

Ironică, prezentatoarea a spus că PSD și-a găsit găsit șefa.

”Eeeee…. Hai ca PSD s a scos !
S a scos Bine de TOT, CHIAR!!!!!
Ce coana Veorika, ce coana Firea, PSD SI A GASIT SEFA MARE DE TOT!
Sefa Sefelor ! Sefa sefelor si a broselor, ea toata e!”, a mai scris Rifai pe Facebook.