Denise Rifai revine! Cu ce televiziune a semnat fosta vedetă Realitatea Tv

27 mai 2020
Denise Rifai revine! Cu ce televiziune a semnat fosta vedetă Realitatea Tv

După plecarea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV, Denise Rifai a rămas principala vedetă a postului. De altfel ea avea emisiunea în prime time și înregistra cele mai mari audiențe, ce-i drept sub cele ale fostului coleg, dar oricum lucrurile mergeau bine. După plecarea protectorului său, Cozmin Gușă de la cârma editorială a televiziunii, aceasta și-a anunțat demisia.

A fost ulterior înlocuită de Mădălina Dobrovolschi, fostul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, care a plecat fulgerător de la Cotroceni. Surse au spus atunci că ar fi fost implicată în scandalul ayahuasca, dar nu s-a dovedit nimic în acest sens până acum.

Totuși Denise Rifai a fost foarte deranjată de faptul că fosta doamnă Pușcalău i-a luat locul și s-a și exprimat pe subiect.

„Am fost pana la Realitatea, deh, moment greu , dar necesar …

Trebuia sa mi recuperez din vasta garderoba. Rochii, pantofi, bijuterii, make up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, dupa 10 ani de activitate, zi de zi.

Siiiiii! Surpriza! Ca, asa e in viata! M am intalnit cu Madalina Dobrovolschi, deci cu cea care si-a propus sa intre in casele dumneavoastra cu Emisiunea Mea, cu Denumirea Aleasa de mine, cu Decorul Meu, in Platoul Meu si chiar si cu unii dintre Invitatii mei. Nu zic nimic, judecati dvs!

Si, ca sa va inchei naratiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat O seara buna!

Profit de ocazie, asadar, si ii intorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicatie muzicala, ca urare de Casa “noua”! Ma rog, cat de “noua” poate sa fie Casa construita de Mine si de Echipa mea. Melodia o stiti cu totii! O canta Smiley!

“In patul meu, pe muzica mea…”, a scris atunci Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

Unde merge Denise Rifai

Acum prezentatoarea revine și dă de înțeles că în curând va începe un nou proiect. Mai multe surse din piață susțin că aceasta ar fi încheiat un acord cu B1 Tv, însă pozițiile fostei vedete Realitatea nu atestă acest lucru încă. O altă variantă luată în calcul ar fi TVR, de unde a plecat Ema Zeicescu și unde fosta parteneră a lui Cozmin Gușă, Lavinia Șandru a avut un contract bun.

„Multumesc din toata inima pentru toate mesajele pe care mi le trimiteti zilnic! Zilnic, de doua luni deja!!!!! Ma emotioneaza si ma bucura cum nu va puteti inchipui!!!!! Si mie mi e dor de dvs si de #legileputerii si sa avem asa, vreo doua-trei ore de emisie, zilnic, sa luam la tocat, tot ce avem de tocat! Si aveeeeem la subiecte!!!!
Ma Intorc! Promit! Doar, Avem Treaba Muuuuuulta!

Tags: