Denise Rifai rupe tăcerea. Pe cine iubește noua vedetă Kanal D: Am inima plină

de: Ana Toma
07 oct. 2020
Denise Rifai rupe tăcerea. Pe cine iubește noua vedetă Kanal D: Am inima plină

Denise Rifai rupe tăcerea. Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști politici și totodată noua vedetă de la Kanal D a spusa devărul despre situația ei amoroasă, dar și despre planurile de viitor pe care le are. Nimeni nu se aștepta la asta. 

Denise Rifai a spulberat speculații potrivit cărora ar fi avut o relație cu anumiți oameni politici. Noua vedetă de la Kanal D a mărturisit pentru Viva că duce o viață cuminte, așa cum și-a dorit-o tot timpul.

”Noroc că am avut și am o viață cuminte și așezată. Și mă bucur mult că am reușit să o țin pentru mine! Există un strop de adevăr, și anume iubesc atât de mult politica, încât asocierea cu un om politic e ceva aproape firesc”, a mărturisit Denise Rifai.

Întrebată dacă există în momentul de față cineva în viața ei, vedeta a fost evazivă.

”Am inima plină de iubire. Și iubesc. În multe, multe feluri!”, a spus aceasta.

Ce planuri de viitor are Denise Rifai 

Vedeta a vorbit și despre planurile de viitor, dar și despre cum și-ar imagina rolul de mamă și de viitoare soție.

”Mi-ar plăcea tare mult ca într-o zi să fiu mamă și mi-ar plăcea la fel de mult ca într-o zi să pot să-mi întemeiez o familie. În cel mai tradițional mod posibil. Și mi-ar plăcea să am chiar mai mulți copii. Însă cel și cel mai mult îmi doresc să fiu mamă de băiat.

Să las și eu în urma mea măcar un Bărbat, că și așa e un deficit atât de mare de bărbați pe lumea asta. E ca o datorie a mea de femeie!

Dar viața nu e întotdeauna doar cum ți-o dorești, iar dacă nu e scris să am copii, nu va fi cu supărare. Anii trec cu o viteză uluitoare și nu știu ce va fi. Încerc să las ceva bun în urma mea în fiecare zi și am alături o mână de oameni care îmi sunt prieteni și cu care trec prin viață foarte frumos”, a mai spus Denise Rifai.