Dermatologul lui Jennifer Lopez spune adevărul! Trucul la care apelează vedeta pentru un ten perfect! Oricine îl poate folosi

08 dec. 2019
Dermatologul lui Jennifer Lopez spune adevărul! Trucul la care apelează vedeta pentru un ten perfect! Oricine îl poate folosi

La 50 de ani, Jennifer Lopez arată superb și nu-și arată în niciun caz vârsta. Pare cu mult mai tânără și este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume. Actriță și cântăreață, vedeta are o viață foarte plină, dar nu uită niciodată să-și urmeze rutina care o ajută să se mențină într-o formă de invidiat.

Dermatologul lui J.Lo, Harold Lancer, a dezvăluit câteva trucuri pe care oricine le poate folosi pentru a arăta mereu bine „Asigurați-vă că aveți un program precis de îngrijire a pielii pe care îl urmati zilnic. El ar trebui să includă produsele de bază de care pielea dvs. are nevoie”, a spus acesta pentru PopSugar.

Esteticianul lui J.Lo, Louise Deschamps, a venit în completare și a explicat că etapele importante care trebuie parcurse negreșit sunt exfolierea si hidratarea: „Le spun adesea pacientelor mele cu pielea uscată sa adauge un ulei usor de hidratare zilnic”, a subliniat ea.

În iulie 2018, machieuza lui Lopez, Mary Phillips, a dat și ea un interviu pentru publicația Well + Good și a spus că se bazează pe uleiurile faciale pentru a-i oferi lui Jennifer Lopez acel look strălucitor emblematic.

Secretele lui J. Lo pentru un ten perfect

Dr. Lancer a recomandat celor care doresc să aibă un ten perfect să utilizeze ingrediente care, cu excepția cazului în care pielea este sensibilă, ar trebui să ofere o strălucire de invidiat atunci când este utilizat în mod constant și cu grijă: vitamina C – pentru a reduce petele întunecate și hiperpigmentarea, acidul glicolic – pentru a exfolia pielea aspră și acidul hialuronic – pentru a hidrata și hrăni pielea.

Jennifer Lopez a lăudat în trecut acidul glicolic, dar, din păcate, nu a specificat o anumită marca sau produs pe care îl folosește.

În schimb, ea a subliniat că are grijă să-și curețe tenul cu grijă: „Mereu, mă spăl mereu pe față după un antrenament la sala. Asta ajută să-mi păstrez porii curați și pielea sănătoasă. Apoi mă hidratez și aplic crema cu protecție solară. Dacă ies în oraș, mă machiez puțin. Dacă rămân acasă, folosesc puțînă crema de ochi”, a spus ea conform peroz.ro.

Dr. Lancer a explicat și cât de importantă este nutriția în sănătatea pielii: „Un program de nutriție meticulos are un impact semnificativ asupra pielii. Ceea ce introduci în corp dictează cum va arată acesta în exterior.”

În iunie 2016, J.Lo a dezvăluit pentru InStyle că nu fumează, nu bea și nu consumă cofeină, ceea ce contribuie în cele din urmă la pielea ei elastică și fermă. Din dietă vedetei fac parte vitaminele și mineralele, iar apă este esențială.