Descoperă în propria palmă ce tip de caracter ai: Testul pe care ți-l poți face singur

citit in palma

Palma este crestată de mai multe linii, însă trei dintre acestea sunt principale: Linia Vieții, a Sufletului și a Sănătății. Astăzi, vorbim despre linia inimii și îți arătăm ce spune despre tine modul în care ea apare în palmele tale.

Varianta 1. Ambele linii de la ambele mâini sunt la același nivel

„Dacă liniile inimii de la ambele mâini ți se unesc, acest lucru înseamnă că ești o persoană calmă, cu o personalitate puternică. Extrem de echilibrat din punct de vedere sentimental, ești de asemenea o persoană căreia nu îi plac provocările, ceea ce te trasformă într-un părinte ideal.

De asemenea, despre persoanele cărora li se unesc liniile inimii de la ambele mâini, se mai spune că își apreciază mult prietenii și că sunt de foarte mare încredere. Sunt mereu acolo când ai nevoie de ele, gata să îți ofere o mână de ajutor.

Varianta 2. Linia inimii de la mânca dreaptă se află mai sus decât cea din palma stângă

„Dacă linia inimii din palma dreaptă este mai sus decât cea din palma stângă, înseamnă că eşti o persoană isteaţă, înţeleaptă, iubeşti din primul până în ultimul moment şi eşti atras în mod special de persoanele mai în vârstă decât tine.

Nu bagi în seamă ceea ce cred cei din jur despre tine şi preferi să trăieşti liberă, nu să îţi fie îngrădite deciziile.

Varianta 3. Linia inimii de pe mana stanga este mai sus decat cea de pe mana dreapta

Dacă linia din palma stângă este mai sus decât cea din palma dreaptă, acesta este semnul că eşti o fire independentă, hotărâtă şi nu ai nevoie de dragoste pentru a te simţi împlinit. Deschizi uşa provocărilor, chiar dacă ai momente în care mai degrabă pierzi, decât să câştigi,” menționează floaredetei.ro.

Citește și:

Revista Presei