Descoperire revoluționară: Ce boală vindecă mătasea de porumb? Mulți români suferă fără să știe. Niciun medicament nu dă rezultate

13 iun. 2020
Descoperire revoluționară: Ce boală vindecă mătasea de porumb? Mulți români suferă fără să știe. Niciun medicament nu dă rezultate

Cu toții suntem familiarizați cu mătasea de porumb. Fie din amintirile din copilărie de la bunici, fie din propria curte sau pur și simplu din imagini, mătasea de porumb nu este altceva decât o parte a florilor femeiești ale plantei, ce are rolul de a primi micile particule de polen, necesare fertilizării.

Cu toate acestea, cercetătorii arată că mătasea de porumb dă rezultate extraordinare în lupta cu o boală căreia niciun medicament nu a dat rezultate pozitive.

Mătasea de porumb face minuni în tratarea cistitei

„Una din 15 persoane adulte suferă de o formă de cistită care, aparent, nu se vindecă cu nici un medicament. Mătasea de porumb, singură, sau în combinaţie cu antibioticele clasice, face adevărate minuni. Aceasta acționează prin patru mecanisme pentru vindecarea infecţiilor urinare:

  • Este un foarte bun diuretic

Aceasta va reduce automat gravitatea manifestărilor infecţiei, va preveni complicaţiile care apar prin urcarea acesteia spre rinichi şi va preveni recidivele ulterioare.

  • Are acțiune antibiotică

Prin acțiunea antibiotică directă, mătasea de porumb distruge bacteriile şi unii fungi din aparatul urinar. Alcalinizează urina Mătasea de popumb alcalinizeaza urina, sprijind astfel acţiunea antiinfecţioasă a antibioticelor şi a plantelor medicinale.

  • Reduce inflamaţia tractului urinar

Mătasea de porumb reduce inflamaţia tractului urinar şi elimină spasmele, fapt care va ameliora destul de rapid senzaţiile de durere şi usturime produse de cistită,” notează topremediinaturiste.ro.