Desertul minune pentru slăbit! Trebuie să îl încerci neapărat. Ce beneficii îți oferă

de: Ana Toma
11 aug. 2020
Desertul minune pentru slăbit! Trebuie să îl încerci neapărat. Ce beneficii îți oferă

Toți avem momente când simțim nevoia de ceva dulce, însă avem temeri cu privire la menținerea siluetei noastre. Pentru a veni în ajutor acestor persoane, nutriționistul Mihaela Bilic ne prezintă desertul minune pentru slăbit. Este delicios și are beneficii uimitoare.

Majoritatea nutriționiștilor sunt de părere că fructele nu sunt cea mai bună alegere atunci când vrem să slăbim, însă acest fruct va face minuni pentru sliueta ta.

Ananasul este arma perfectă pentru kilogramele în plus, așa că dacă vre să te bucuri de un desert excelent fără a-ți face griji pentru silueta ta, trebuie să încerci această recomandare.

Este vorba despre un desert cu ananas combinat cu înghețată. Rezultatul este un desert răcoritor, sărac în calorii și aromat.

Desertul de sezon

„Există și deserturi prietenoase cu silueta

Circulă vorba că ananasul ar face minuni când vine vorba de slăbit. Din păcate, nimic nu topește depozitele de grăsime peste noapte. Însă ananasul are o enzimă (bromelina) care chiar `topește` proteinele. După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie – desface lanțurile de aminoacizi din proteine.

`Carpaccio de ananas` se numește desertul din imagini și are ca ingrediente un pic de zahăr brun, coniac, înghețată de lămâie și felii de ananas super-fine și super-reci. O combinație perfectă și la capitolul cantitate, și la capitolul gust, și la capitolul digestie. Răcoritor, aromat și sărac în calorii – ăsta DA desert echilibrat și de sezon”, scrie Mihaela Bilic, pe pagina de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Există și deserturi prietenoase cu silueta