Despărțire bombă în showbiz! S-au separat chiar înainte de căsătorie. El este cel mai afectat

de: Ana Toma
08 feb. 2021
Despărțire bombă în showbiz! S-au separat chiar înainte de căsătorie. El este cel mai afectat
Despartire

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din luna mondenă își spune adio. Deși urmau să se căsătorească, viețile lor o iau pe drumuri separate. El este cel mai afectat și a povestit momentele sfâșietoare prin care trece.

Despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu a bulversat pe toată lumea. Cei doi actori trăiau o poveste de dragoste de nouă ani de zile, încă din perioada adolescenței, însă odată cu înaintarea în vârstă, cei doi au decis să ia pe drumuri separate.

Vlad Gherman trece prin momente sfâșietoare 

Anunțul separării celor doi a fost făcut printr-un clip video postat pe o rețea de socializare. Deși cei râdeau și se amuzau pe seama veștii, se putea observa că Vlad Gherman nu era chiar în apele lui.

Mai mult de atât, cei doi continuă să filmeze împreună pentru serialul Adela, chiar dacă nu mai stau împreună, lucru care poate fi extrem de dificil după o relație atât de lungă și o despărțire spontană.

Vlad Gherman pare a fi cel mai afectat. Acum, actorul locuiește fie la sora lui, fie la un văr, după ce s-a mutat de la Cristina Ciobănașu. Mai mult de atât, el a slăbit 7 kilograme în doar o săptămână, semn că stresul la care e supus este destul de mare.

Oamenii sunt cei mai importanți 

Actorul a mărturisit chiar pe canalul său de YouTube prin ce trece. El mărturisea că în această perioadă are nevoie de oameni apropiați care să-i ridice moralul și să fie lângă el pentru a depăși mai ușor această situație.

”Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă surioara mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt un pic cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine.

Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta”, a declarat Vlad Gherman pe canalul său de YouTube.

Vlad Gherman și Cristina Ciobanel

Urmau să se căsătorească 

Vestea despărțirii lor a picat ca un șoc pentru fanii care au crescut împreună cu povetea lor de dragoste. Cei doi se iubeau, ba chiar urmau să se și căsătorească. Vlad o ceruse pe Cristina de soție atunci când ea a devenit majoră, însă cei doi nu s-au grăbit.

Au trecut ani buni de la cererea în căsătorie, iar cei doi actori au crescut și au realizat că ce trăiau nu erau tocmai ce și-ar fi dorit. Chiar Vlad Gherman a mărturisit că cei doi au trăit într-adevăr o poveste de dragoste adevărată și au trăit de asemenea, fiecare clipă la maxim.

Nu a fost însă suficient. Pandemia i-a făcut să realizeze că nu se mai regăsesc în relația de aproape nouă ani de zile.

”Trebuie să înțelegi că dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta. Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment.

Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta! Mai mult decât atât, iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun”, spunea Vlad Gherman.