Despărțirea anului! Horia Tecău i-a dat papucii unui celebru fotomodel: De ce s-au despărțit

Horia Tecau

Șoc total în tenisul mondial. Cel mai bun jucător de tenis român al momentului a rămas singur. S-a produs despărțirea anului. Horia Tecău a decis să pună capăt relației cu un celebru fotomodel.

Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie cu câteva săptămâni înaintea sărbătorilor de iarnă. Și totuși, Horia Tecău și Natalia Borges nu mai sunt împreună.

Cauzele despărțirii dintre Horia și Natalia

S-au aflat și motivele pentru care Horia Tecăi și Natalia Borges nu mai formează un cuplu. Cei doi s-ar fi despărțit din cauza distanței, dar și a faptului că brazilianca s-a implicat în mai multe proiecte de modelling.

Românul nu ar fi deloc încântat de faptul că iubita lui apare în ipostaze din ce în ce mai provocătoare în pictorialele pe care le realizează și a decis să pună capăt relației, anunță cancan.ro.

Natalia Borges, fotomodel de talie mondială

Natalia Borges a devenit extrem de cunoscută în ultima perioadă. A devenit un fotomodel cu faimă internațională după ce a apărut inclusiv în Sports Illustrated, cea mai prestigioasă revistă de sport pentru bărbați.

Ultima escapadă a celor doi a fost într-o scurtă vacanță în această vară în România. Cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice împreună.

Citește și:

Revista Presei