Despărțirea anului la Antena 1! Se pregăteau de nuntă, dar și-au spus adio. Totul s-a terminat

Antena 1

Șoc în lumea mondenă autohtonă. Deși se pregăteau de nuntă, totul s-a terminat. Și-au luat adio. Este despărțirea anului.

Despărțirea anului la Antena 1

Unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din lumea mondenă s-a destrămat. În urmă cu două luni asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani fusese cerută în căsătorie de iubitul ei. Urma nunta dintre Ramona Olaru și iubitul ei, Cuza, dar acum totul s-a terminat.

Anunțul a fost făcut de vedetă, pe contul ei de Instagram. După ce a șters fotografiile cu ea și cu iubitul ei, Ramona Olaru a fost întrebată de ce nu mai apare și Cuza în clipurile video pe care cei doi le făceau împreună. Nu a stat prea mult pe gânduri. ”Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”, a anunțat Ramona.

În urmă cu aproape două luni, Ramona Olaru a avut parte de o surpriză de proporții într-un club din Capitală. Iubitul ei, pe numele real Iulian Adrian Popescu, zis și Cuza, de la ”Noaptea, Târziu”, a cerut-o de nevastă.

A îngenuncheat în fața Ramonei și a cerut-o în căsătorie. Prietenii lor filmau momentul cu telefoanele mobile. Dar, deși lucrurile păreau că merg de minune între ei, totul s-a schimbat.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună „Îți dăm noi bani”.

Primii bani din modelling cred că i-am făcut târziu, pe la 19 -20 de ani, mai exact când m-am mutat în București. Dacă se mai ivește o ocazie să mai fac vreo prezentare, sunt acolo tot timpul. E cea mai mare iubire a mea”, a mărturisit blonda pentru libertatea în urmă cu ceva timp.

Revista Presei