Despărțirea momentului! Andreea Antonescu e din nou singură: Motivele ruperii relației de reporterul Antenei

15 nov. 2019
Despărțirea momentului! Andreea Antonescu e din nou singură: Motivele ruperii relației de reporterul Antenei

Este oficial! Una dintre cele mai cunoscute și dorite fete din România este din nou singură. Este despărțirea moentului în lumea mondenă Autohtonă. Andreea Antonescu i-a dat papucii reporterului de la Antenă.

S-au aflat și motivele pentru care Andreea Antonescu s-a decis să își părăsească iubitul și să fie din nou singură.

Andreea Antonescu și-a părăsit iubitul

Iubirea dintre Andreea Antonescu și reporterul de la Antena nu a dorit prea mult. Aceasta și-a părăsit prietenul pe care îl cunoscuse la scurt timp după ce divorțase. Doar o lună a durat relația cu Ștefan Malolache, după ce reporterul i-a luat un interviu. Artista și cel poreclit ”Prințișorul taxiurilor” s-au despărțit.

Totul s-a întâmplat joi, după o discuție mai aprigă între ei, dar care a fost, de fapt, picătura care a umplut paharul unor certuri frecvente în ultimele zile. ”Nepotrivire de caracter”, spun apropiații celor doi, deși e greu de crezut că după o relație foarte scurtă se poate ajunge la o astfel de concluzie, pe care o găsești doar pe la tribunal, la divorțuri, anunță cancan.ro. 

Artista s-a săturat de unele ”ieșiri” ale lui Manolache și a decis să-i dea papucii. Un apropiat al celor doi a dezvăluit că ”Andreea nu a mai suportat figurile lui, așa că a pus punct relației. I-a dat papucii, ca să zic așa!”

Andreea Antonescu era tare fericită acum aproximativ o lună, atunci când s-a îndrăgostit din nou. “Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează… Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan.

Vom vedea ce se întâmplă în viitor. Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașina lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetița mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental”, a spus, la vremea aceea, Andreea Antonescu, potrivit viva.ro.