Buna, sunt Anca Andrei!

Scriu... de când am învățat să scriu. Despre tot ce văd în jurul meu, despre oameni și fapte, despre superb și spectaculos, despre atenție și dezastru, despre tot ceea ce oricine caută să afle, fie că recunoaște sau nu. Scriu așa cum este, nu cum vor alții să fie.

Absolventă cu brio de ASE și Drept, am ales să fac master și doctorat în comunicare și branding. După ce am testat cam toate joburile care mi-au stârnit curiozitatea, incluzând aici și acela de corportaist cu acte în regulă, m-am oprit la pasiune. Adică la scris și jurnalism liber, cea mai frumoasă meserie din lume.

Astăzi sunt redactor șef la Revista Capital și într-un an de zile, am reușit împreună cu Tex și colegii mei să ridicăm site-ul de la un milion de unici, la peste 4 milioane. Mai exact de la top 50 site-uri de știri din România, la top 5-10. Suntem mândri de reușitele noastre și continuăm. Dar simțeam nevoia și unui spațiu privat și foarte personal, în care să nu existe niciun fel de frontiere sau reguli convenționale.

De aceea, am creat, astăzi, împreună cu Tex, VoxBiz. Aici vă voi împărtăși experiențele mele „din culise”, cu oameni sau produse... sau pur și simplu cu viața cea de toate zilele. Fără menajamente și fără cenzură. Doar adevărul meu.

Salut, sunt Tex

Anca spune despre mine că sunt un cel mai tare „artist” când vine vorba despre programare, servere și securitate cibernetică. Un lucru l-am învățat bine în viață, că femeia nu trebuie contrazisă.

Inginer fiind la bază, clar nu sunt un artist și când vine vorba de cuvinte, însă vă voi lăsa din când în când pe aici texte care să vă ajute în călătoria voastră prin lumea digitală, sau din industria automobilelor.

Dacă vă interesează vreun subiect anume, pe care doriți să-l abordez scrieți-mi și eu mă voi strădui să vă răspund pe VoxBiz într-un timp rezonabil. Și pe scurt, ca să nu ne pierdem în detalii.