Toggle Menu
  1. Home/

Despre noi

VoxBiz nu este un alt portal de știri ieșit peste noapte pe piață, ci acel portal de știri care te vrea informat și nu manipulat, care îți relatează tot ce este important pentru tine și trebuie să știi.
Principalul nostru scop este de a prezenta obiectiv, documentat și de fiecare dată bazat pe argumente realitatea din spatele fiecărei știri.

Dorim să fim o parte importantă a dialogului social şi totodată vocea ta, fie că locuiești fizic în România, fie că ești plecat în lumea asta mare, dar cu sufletul acasă.
Te vom ține permanent la curent cu ce se întâmplă în justiție sau politică, dar vom pune accent și pe modul în care evoluează mediul de business din România, care reprezintă cu adevărat motorul economiei naționale.

Își vom oferi periodic analize argumentate care îți vor explica impactul pe care deciziile guvernanților le au asupra voastră, dar te vom lăsă pe tine să tragi concluziile.
La finalul unei zile obositoare, te vom delecta și cu știri din zona entertainment ca să te relaxezi înainte de culcare.

ECHIPA
Andrei Huluban – Senior Editor
Cristina Mihai – Redactor
Valentin Păun – Redactor
Simona Vecerdea – Redactor
Elena Zainea – Redactor

Contact
redactie@voxbiz.ro

admin