Detalii cutremurătoare despre Cornel Galeș! Drama prin care a trecut înainte de moarte: Gestul disperat al iubitei

03 dec. 2019
Detalii cutremurătoare despre Cornel Galeș! Drama prin care a trecut înainte de moarte: Gestul disperat al iubitei

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre Cornel Galeș. Văduvul Ilenei Ciuculete a trecut printr-o adevărată dramă înainte de moarte. Mai mult, imediat după ce a aflat de decesul acestuia, iubita bărbatului a recurs la un gest disperat.

Cornel Galeş şi-a găsit sfârşitul într-un mod cutremurător! Soțul cântăreței Ileana Ciuculete a decedat în urma unui groaznic accident rutier, care a avut loc în Spania, acolo unde bărbatul locuia de aproximativ doi ani. Viviana, ultima iubită a lui Cornel Galeș, se ocupă de procedurile de repatriere, deși ei s-ar fi despărțit înaintea tragediei

Cornel Galeș, probleme cu banii

Se pare că Galeș avea mari probleme financiare în ultima perioadă. După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a fost văzut, în nenumărate rânduri, alături de blonda Viviana. Relația lor apropiată a născut, la un moment dat, și zvonurile că s-ar fi căsătorit, deși amândoi le-au negat cu vehemență.

În ultima perioadă, lucrurile dintre cei doi nu stăteau prea bine. Cu puțin timp înaintea tragediei în care Cornel și-a pierdut viața, între aceștia ar fi izbucnit o dispută aprinsă, care ar fi dus la despărțire. ”Se afla în depresie puternică de ceva timp, de când Viviana s-a despărțit de el și l-a dat afară din casa ei, l-a alungat ca pe un câine maidanez și acest lucru l-a distrus. Păcat de el, era tânăr”, a mai dezvăluit apropiata lui Cornel Galeș, conform cancan.ro.

Deși erau despărțiți, Viviana și-a asumat răspunderea pentru repatrierea trupului neînsuflețit, dar și organizarea ceremoniei funerare. Femeia s-a deplasat de urgență în Spania pentru a demara formalitățile de repatriere. Mai mult decât atât, Viviana ar fi făcut chetă împreună cu alți doi prieteni pentru a strânge suma necesară pentru toate formalitățile de aducere în România a trupului neînsuflețit.

La scurt timp după ce a aterizat în Spania, Viviana s-ar fi confruntat cu mari dificultăți. Potrivit unor surse din anturajul acesteia, fosta iubită a lui Cornel Galeș nu a reușit să dea de Sorin, prietenul la care locuia Cornel și care se pare că se afla cu el în mașină în momentul accidentului. De aceeea, Viviana nu a reușit să intre în casa în care locuia Cornel pentru a recupera banii și actele acestuia. ”N-am mai vorbit cu Cornel de aproximativ un an. Îmi amintesc când am discutat cu el de faptul că se plângea că se simțea agresat. Mi-a mărturisit că el nu își mai găsește locul în România. Din câte am înțeles de la apropiați, nu are cine să-l aducă în țară. El are cavou lângă Ileana. Îmi pare foarte rău de el. Ileana Ciuculete l-a iubit enorm”, a declarat Cornelia Catanga, conform sursei citate.

Cornel Galeș s-a stins din viață la 60 de ani, în urma unei tragedii rutiere care a avut loc zilele trecute. Accidentul mortal s-a înregistrat la doi ani și jumătate de la moartea soției sale, Ileana Ciuculete.