Detalii neștiute despre averea Andreei Bălan. Câte apartamente și mașini are vedeta, de fapt

07 nov. 2020
Detalii neștiute despre averea Andreei Bălan. Câte apartamente și mașini are vedeta, de fapt

Andreea Bălan s-a remarcat mereu cu talentul ei și din momentul în care apare pe scenă cucerește tot publicul. Se poate mândri cu o carieră de succes în lumea muzicală și a reușit să facă foarte mulți bani cu piesele ei. Are o viață interesantă și oamenii sunt mereu cu ochii pe ea ca să afle mai multe detalii necunoscute.

Andreea Bălan muncește mult la imaginea ei de interpretă și pe parcursul anilor a demonstrat că se poate menține pe primul loc timp îndelungat. Fiecare piesă lansată de artistă ocupă imediat numărul unu în toate topurile muzicale. La vârsta de 36 de ani a reușit să acumuleze o avere impunătoare, iar banii pentru ea de mult nu este o problemă majoră.

Averea Andreei Bălan

Presa a aflat adevărul despre toată averea ei și a lăsat cu gura căscată mulți fani. La moment vedeta locuiește împreună cu cele două fiice într-o casă luxoasă, care valorează aproximativ o jumătate de milion de euro. Pe lângă locuința masivă, se mai poate lăuda cu două apartamente de aproape 200.000 de euro. Mai mult, deține tocmai trei mașini care îi garantează confort și siguranță la volan.

Toate aceste lucruri le-a obținut pe parcursul anilor și cariera ei merge foarte bine chiar și acum. Andreea Bălan își poate permite o asemenea viață, întrucât primește o sumă colosală pentru un eveniment. Potrivit unor surse, prețul pornește de la 4.000 de euro și poate ajunge tocmai la 17.000 de euro.

De asemenea, Andreea are un canal de YouTube, în care postează săptămânal vlog-uri legate de vița personală sau diferite video-uri de la concerte. Pe acest canal a acumulat peste 400.000 de urmăritori și pentru ea este o altă sursă de venit. Pe lângă faptul că obține bani din vizionări, mai primește și o sumă frumoasă pentru publicitatea în care participă.