Detalii neștiute despre Carmen Iohannis! Cum arăta în tinerețe și cum l-a cunoscut pe Klaus Iohannis

carmen iohannis klaus iohannis

Carmen Iohannis va fi în continuare Prima Doamnă a României, asta după ce Klaus Iohannis a înregistrat o victorie categorică în fața rivalei sale, Viorica Dăncilă.

Imediat după marea reușită, soția președintelui a postat pe Facebook un videoclip live realizat de PNL de la sediul din Modrogan. Internauții au comentat imediat: „Felicitari! Dumnezeu să binecuvinteze România și poporul român!; În sfârșit democrație în România!; Să fie într-un ceas bun! Doamne ajută!”.

Prima Doamnă a votat, duminică, pentru o Românie modernă.

„O zi foarte, foarte importantă. Eu am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie europeană, pentru o Românie normală. Vă invit pe toţi, dragi români, să veniţi la vot. Azi e o zi foarte importantă – votăm pentru viitorul României, pentru direcţia în care va merge România mai departe. Azi e ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână. Dragi români, fiţi toţi campioni azi”, a spus Carmen Iohannis.

Cum arăta în tinerețe?

Carmen Iohannis este născută în Lăzurcă (Reghin, România) și este profesoară de engleză. În copilărie a practicat baletul și a luat lecții de pian. L-a cunoscut pe Klaus Iohannis când avea 22 de ani, pe vremea studenției, prin intermediul unor prieteni sibieni și s-au căsătorit șapte ani mai târziu, în anul 1989. Imediat după absolvirea facultății, cei doi au lucrat ca profesori la Agnita și Sibiu. După 1989, ambii dascăli au ajuns să predea la liceele în care fuseseră cândva elevi, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, respectiv la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”.

Carmen Iohannis

 

Revista Presei