Detalii neștiute despre Cornel Galeș! S-au aflat după decesul acestuia: Relația secretă a văduvului Ilenei Ciuculete

cornel-gales

Ies la iveală detalii neștiute despre Cornel Galeș. Totul s-a aflat la câteva ore după decesul acesteia. Mai mult, sunt dezvăluiri și despre relația secretă pe care o avea văduvul Ilenei Ciuculete.

O veste cruntă s-a aflat la finalul săptămânii trecute. Cornel Galeș a încetat din viață după un accident de mașină. Totul s-a întâmplat în Spania.

Detalii despre relația secretă a lui Cornel Galeș

Văduvul regretatei artiste Ileana Ciuculete se afla în automobil cu alte două persoane. Viviana, iubita și șefa acestuia, a fost cea care a confirmat vestea tragică. Se pare că bărbatul a făcut o greșeală fatală care i-a adus moartea: nu purta centura de siguranță.

„Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit„, a declarat Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete, conform wowbiz.ro.

Doina a fost și cea care a dat prima dată vestea pe rețelele de socializare. Viviana, femeia care îi era șefă și iubită lui Cornel Galeș, a confirmat apoi totul. „Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu să îl odihnească”.

Cornel Galeș a murit după ce a fost implicat într-un accident rutier în Spania. Fosta lui soție, celebra interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete, a încetat din viață în 2017, iar bărbatul și-a făcut ulterior o altă relație. El nu le-ar fi spus însă apropiaților faptul că Viviana este iubita lui. „Am cunoscut-o pe Viviana în calitate de colegă a lui. Faptul că ne-a prezentat-o, repet, în calitate de colegă, înseamnă că este o persoană deosebită pentru el și un om extraordinar. De când a murit finuța, el este ca al treilea copil al meu. Oricum, ce o fi, ce n-o fi, dacă într-o zi își va găsi fericirea, eu voi ști că în spate e mâna finuței. La bărbați, văduvia e greu de suportat”, a declarat Doina Belu, nașa lui de cununie.

Ulterior, Cornel Galeș a început o relație cu Viviana și s-au mutat în Spania. Cei care l-au cunoscut au mărturisit că bărbatul s-a schimbat foarte mult după ce s-a mutat peste hotare. De altfel, acest lucru se poate observa din postările sale de pe rețelele de socializare. Se fotografia la piscină în timp ce fuma trabuc, iar postările erau foarte dese.

Revista Presei