Detalii neștiute despre Cristina Țopescu! Cu ce se ocupa vedeta înainte să moară: Mesaj cutremurător al apropiaților

Cristina Topescu

Ies la iveală detalii neștiute despre Cristina Țopescu! S-a aflat cu ce se ocupa vedeta înainte să moară. Mesajul dat de apropiați este unul de-a dreptul cutremurător.

Unde muncea Cristina Țopescu

S-a aflat unde muncea Cristina Țopescu înainte de a-și pierde viața. Colegii ei de muncă au oferit prima reacție după dispariția uneia dintre vocile importante ale jurnalismului din România.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria casă, duminică. Avea doar 59 de ani. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Conform poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliție al Județutului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizării, polițiștii din Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezenta urme vizibile de violență. Polițiștii de la IPJ Ilfov au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, pentru a putea fi dispusă o expertiză legală.

În ultimii ani din viață, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Cei de la minister au încercat să o contacteze, fără succes. Despre trecerea sa în neființă a vorbit Horațiu Moldovan, secretarul de stat în Ministerul Sănătății.

„Cristina Țopescu a fost găsită decedată, la ea în casă, de mai mult timp. Nu știm să fi fost bolnavă. Au fost sărbătorile, eu am fost plecat până azi, nu am fost la serviciu. Am lucrat împreuna in ultimele două luni, a fost Consilier in echipa noastră pentru probleme de comunicare. Era participativă, implicată, pasionată, a avut o contribuție importantă pentru noi”, a declarat Moldovan, conform ProTV.

Inclusiv ministrul Sănătății, Victor Costache, a vorbit despre moartea fulgerătoare a vedetei. „Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit”, a transmis ministrul Sănătății, Victor Costache.

Revista Presei