Detalii neștiute despre Lidia Buble: Cu ce se ocupa înainte de muzică: Eram puțin egoistă

lidia buble

Lidia Buble nu se sfiește să vorbească despre detalii intime din viața sa. Vedeta a povestit cum a fost viața sa înainte de a ajunge pe scenă și cât de mult s-a chinuit pentru a-și putea duce visul acolo unde își dorea. 

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii, iar acest lucru s-a resimțit din punct de vedere finanicar. Într-un interviu acordat pentru VIVA, artista a mărturisit detalii neștiute despre situația ei materială din perioada adolescenței.

”Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine. Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim.

Nu prea împărțeam cu frații mei, eram puțin egoistă, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Împart și chiar îmi face plăcere să le fac cadouri, în special surorilor mele și nepoțeilor”, a mărturisit vedeta.

”Nu am suferit atât de mult”

Întrebată despre cum a afectat-o faptul că tatăl e este preot, iar religia ei este una mai puțin întâlnită, artista a povestit că acest lucru nu s-a resimțit prea mult.

”Într-o țară ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu. Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a spus Lidia Buble.

A lucrat ca bonă în București

Mutarea ei în București nu a fost una foarte plăcută, deoarece artista s-a confruntat cu cheltuieli neașteptate, iar acest lucru a împins-o să își găsească rapid un job.

”Venisem să îmi continui studiile și mi-am dat seama că este destul de greu, totul costa dublu, de la chirie până la mâncare. Am muncit din prima zi, încă de când am ajuns în București. Am fost bonă un an și jumătate, am fost reprezentant la un brand auto, dar știți deja povestea mea.

Am tot spus, lucrurile acestea m-au întărit, iar fiecare job m-a făcut să fiu mândră de mine, atât timp cât am muncit pentru fiecare bănuț în parte și nu mi-a fost rușine cu niciun job pe care l-am avut. Nu pun la suflet criticile pe seama acestui subiect, pentru că nu am de ce, mai ales că sunt știute aceste lucruri”, a mai mărturisit Lidia.

Revista Presei