Detalii neștiute despre Lidia Fecioru. Cum își tratează pacienții cu ajutorul energiilor vindecătoare: „Mulți mă întreabă dacă se vindecă”

14 aug. 2020
Detalii neștiute despre Lidia Fecioru. Cum își tratează pacienții cu ajutorul energiilor vindecătoare: „Mulți mă întreabă dacă se vindecă

Lidia Fecioru este bioenergoterapeut și totodată unul dintre invitații permanenți ai emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Totodată, în fiecare sâmbătă, aceasta prezintă rubrica „Leacul zilei”, acolo unde propune diverse remedii naturiste cotnra afecțiunilor comune.

Activitatea de zi cu zi a Lidiei Fecioru se axează pe terapia cu bioenergie. Această terapie se adresează atât oamenilor sănătoși, în scop profilactiv, pentru a înlătura oboseala, stresul și a preveni îmbolnăvirile, adr și acelora care suferă de diverse afecțiuni, bioenergia fiind cea care poate accelera procesul de vindecare în multiple afecțiuni.

Cu toate acestea, Lidia Fecioru susține că cei care vin către ea și caută ajutor, au speranța că orice este vindecabil, lucru care este fals:

„Mulți mă întreabă dacă se vindecă. Le spun ‘dvs. nici nu știți ce aveți și mă întrebați pe mine dacă se vindecă. Eu nu pot să vă răspund la chestia asta’. Oamenii trebuie să înțeleagă că bioterapia ține de terapia cu energie umană.

Transformăm energia omului în energie pozitivă. Bioenergia recționează excepțional pe funcționalitate. Să spunem că există un nodul tiroidian, tiroida funcționează anapoda. (…) Bioterapia funcționează perfect la chestia asta”, lămurește Lidia Fecioru.

Toate energiile sunt vindecătoare

De asemenea, Lidia Fecioriu susține că toate energiile sunt vindecătoare și că toți oamenii le posedă, în cantități mai mici sau mai mari:

„Energiile toate sunt vindecătoare pentru că sunt energii vii, toată lumea le posedă, unii mai mult, alții mai puțin, unii pot avea posibilitatea să se reîncarce în timp ce dau această energie și să o transforme în energie vindecătoare.

Ea se transformă doar transformând-o tu ca bioterapeut sau bioenergitician. Bioenergia nu va înlocui niciodată un bloc de operații, ea ține foarte mult de modificarea funcționalității, deci un organ aflat în disfuncție, cum e tiroida, dacă este hipo, dacă este hiper, daca începe să facă noduli, dacă se dereglează – toate acestea se reglează făcând tratatament pentru tiroidă”, a explicat Lidia Fecioru.