Detalii neștiute despre sora lui Klaus Iohannis! Cine este Krista. Puțini au știut că există

28 mai 2020
Detalii neștiute despre sora lui Klaus Iohannis! Cine este Krista. Puțini au știut că există

Puțini sunt cei care au știut că președintele Klaus Iohannis are o soră cu patru ani mai mică, pe nume Krista. Cei care i-au citit, însă cartea „Pas cu pas” au aflat detalii interesante despre familia acestuia.

Krista nu este foarte mult menționată, însă despre ea se știe că locuiește tot în Germania, unde s-au stabilit și părinții lui în urmă cu mulți ani. De altfel, șeful statului îi vizitează cât de des poate.

Cu ce se ocupau părinții lui Klaus Iohannis

„Părinţii mei au plecat prin 92-93; pe atunci deja nu mai locuiam împreună, eu eram căsătorit din 1988, iar ei erau deja pensionari. Dacă ar fi decis să plece mai devreme, probabil că aş fi resimţit mult mai puternic despărţirea de ei, dar în acel moment am acceptat firesc decizia lor şi mi‑am continuat propriile planuri”, a scris Klaus Iohannis în cartea sa.

Președintele României s-a născut la Sibiu, într-o familie frumoasă de sași transilvăneni. Părinții săi, Susanne şi Gustav Heinz Johannis, au imigrat ca pensionari în anii de după Revoluţia din 1989 și s-au stabilit în Germania, la Wurzburg. Susanne Iohannis a lucrat ca asistentă medicală, în timp ce tatăl actualului preşedinte al României a fost tehnician la o firmă din Sibiu.