Detalii șocante după moartea lui Cornel Galeș! Ce a pățit iubita acestuia: S-a aflat când va fi înmormântat

cornel-gales

Ies la iveală noi detalii șocante după decesul lui Cornal Galeș. Iubita acestuia a avut mari probleme în Spania, la repatrierea trupului acestuia. S-a aflat și data când Cornel Galeș va fi înmormântat.

Noi dezvăluiri după decesul de pe data de 1 decembrie al lui Cornel Galeș. Acesta va fi aus în țară abia pe 10 decembrie și va fi înmormântat două zile mai târziu.

Cât a costat repatrierea lui Cornel Galeș

Acesta va fi înmormântat de către fosta lui iubită, Viviana, care a suportat toate cheltuielile legate de transportul acestuia din Spania, în România. Văduvul Ilenei Ciuculete, care a murit la o distanță de doi ani și jumătate de când s-a prăpădit artista, va fi îngropat lângă ea la Cimitirul Străulești, pe 12 decembrie.

Trupul neînsuflețit al acestuia va fi adus în țară pe data de 10 decembrie de către fosta lui iubită, Viviana Mantoiu, cea care a și plătit 3.700 de euro, reprezentând cheltuielile pentru transportul sicriului la București. Conform unor surse citate de click.ro, acolo, Viviana s-a lovit de faptul că, nefiind căsătorită cu Galeș, nu este considerată rudă cu acesta și de aceea, ea nu a putut recupera bunurile bărbatului pe care l-a iubit în ultimii doi ani.

Mai mult, Viviana nu a putut intra în posesia cardurilor, hainelor, nu a putut lua cheile de la mașina lui Galeș, dar nici cheile mașinii ei, și nici nu a putut intra în casa din Spania în care a locuit Galeș. ”Viviana a plătit cheltuielile pentru aducerea în țară a lui Cornel și a spus că va face o pomană cu 20 de persoane. Ea ar vrea să-l aducă în țară pe 10 decembrie, ca să-l poată înmormânta pe data de 12 decembrie, dacă lucrurile merg așa cum și-a propus ea. A avut probleme cu actele și mai știm că a tot încercat să dea de fiica lui Cornel, care este singura lui rudă de gradul 1”, a spus o sursă din anturajul Vivianei.

Revista Presei