Detalii uluitoare ies la lumină. Cu ce s-a ocupat Alex Bodi în trecut și cum a ajuns din muncitor necalificat, milionar cu avion privat. Câți ani de închisoare riscă

12 nov. 2020
Detalii uluitoare ies la lumină. Cu ce s-a ocupat Alex Bodi în trecut și cum a ajuns din muncitor necalificat, milionar cu avion privat. Câți ani de închisoare riscă
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Alex Bodi a intrat în atenția presei după ce acesta a devenit mai întâi iubitul și apoi soțul Biancăi Drăgușanu. Cei doi au avut o relație cu multe împăcări, despărțiri, dar și scene crunte de violență. Acum milionarul este arestat și riscă până la 20 de ani de închisoare. Acuzațiile sunt unele grave.

Procurorii DIICOT spun că Alex Bodi ar fi liderul unei structuri mafiote specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj, consecință a plății unor taxe de protecție. Puțini știu cum a ajuns acesta milionar cu avion privat, dar detalii neștiute până acum încep să iasă la lumină.

La 18 ani, Alex Bodi a plecat în Spania la muncă, împreună cu părinții lui. Inițial a lucrat pe șantier și tot ce a câștigat a investit într-un club din țara respectivă. În paralel a început și o afacere ilegal: a vândut aur ilegal, folosind acte false, conform voceabanilor.ro.

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urâte. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine”, a spus Bodi într-un interciu la Antena Stars.

Cum a ajuns Alex Bodi să ducă o viață de nabab

El susține că în acel moment, părinții au vândut cele două mașini ale familiei și noul apartament achiziționat în Spania și astfel a ieșit din impas. Apoi s-a apucat de un business cu mașini. Cumpăra și vindea. Nu se știe exact cum, dar în scurt timp a ajuns mâna dreaptă a unui milionar croat care deține mai multe mine de aur în Africa.

Alex Bodi are și acum afaceri cu aur și ar vinde anual de aproximativ un million de euro, iar în cei zece ani de business ar fi ajuns la 10 milioane de euro. Dar nu doar de aici au venit banii fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Averea lui este colosală.

Acesta trăiește într-un lux pe care puțini și-l permit, are avion privat, o vilă superbă și multe alte proprietăți plus mașini foarte scumpe. Bodi susține că a câștigat banii cinstit, dar procurorii DIICOT îl contrazic.

Pe numele milionarului mai este înregistrată și firma ‘Voica&Bodi SRL’, din Spania, la care el este administrator și asociat cu un prieten și care are drept obiect de activitate „exploatarea spațiilor comerciale de agrement, de catering și de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare”. Se pare că omul de afaceri viza recent achiziționarea celui mai mare hotel din Mediaș, estimat la 3 milioane de euro.