Dezamăgire cruntă pentru Răzvan Fodor: Cât de puțini bani a câștigat în realitate, după câștigarea Asia Express

12 iun. 2020
Dezamăgire cruntă pentru Răzvan Fodor: Cât de puțini bani a câștigat în realitate, după câștigarea Asia Express

Răzvan Fodor este campionul celui mai nou sezon Asia Express, alături de Sorin Bontea. Chiar dacă rezultatul pozitiv ar fi trebuit să îi mulțumească, în realitate lucrurile stau puțin diferit.

După câteva calcule la contabilitate și alte câteva calcule în urma analizelor făcute la spital, Răzvan Fodor și-a dat seama că suma câștigată este, în realitate, cu mult mai mică decât cea oficială.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au împărțit amândoi premiul cel mare de 30.000 euro. Cu toate acestea, după ce au tras linie, fiecare a mai rămas cu aproximativ 10.000 euro. Diferența s-a dus în taxele plătite și în analizele pe care și le-au făcut după întoarcerea în țară, pentru a se asigura că totul este în ordine cu organismul lor.

“Nici nu știi cum să o dai, că dac le spui oamenilor că nu sunt acei bani, ți se răspunde E un premiu de 30.000 de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe, de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro. Din care am mai plătit 2000 de euro pe analize, ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă”, a spus Răzvan Fodor pentru life.ro.