Dezastru la Kanal D! O super vedetă pe care au promovat-o intens, în dosarul lui Alex Bodi: „Se droga și participa la sindrofii și șantaj”

20 nov. 2020
Dezastru la Kanal D! O super vedetă pe care au promovat-o intens, în dosarul lui Alex Bodi:

Dosarul în care sunt anchetați Alex Bodi, dar și nașul acestuia, interlopul Adrian Tâmplaru se complică. Acuzațiile sunt unele extrem de grave, de proxenetism, trafic de persoane și șantaj, iar numărul celor implicați este foarte mare. Nume cunoscut din showbiz se regăsesc în referatele procurorilor.

Printre acestea și vedeta Kanal D, Giani Kiriță. Fostul fotbalist de la Dinamo a fost concurent Exatlon, apoi antrenor la o altă ediție a celebrului reality show pentru ca mai apoi turcii să-i propună să prezinte și o emisiune de noapte împreună cu Victor Slav și Bursucu.

Giani Kiriță a câștigat multă popularitate datorită Kanal D și a fost des invitat în platourile postului turc de televiziune. Însă probabil nimeni nu și-a imaginat că numele acestuia va deveni unul controversat.

Jurnaliștii de la CanCan povestesc pe larg ce legătură există între vedeta Kanal D și dosarul greu în care Alex Bodi este deja arestat preventiv. Giani Kiriță este unul dintre apropiații lui Adrian Judele (zis Sasu), considerat unul dintre ”locotenenții” lui Adrian Tâmplaru.

Furniza droguri unor femei din anturajul său

”Din declarația martorului cu identitate protejată XXX reiese că în Sibiu există un grup de tineri condus de Judele Adrian Florin, zis Sasu, care comit fapte de trafic de droguri, trafic de persoane și infracțiuni de violență – șantaj, amenințări, loviri, în scopul de a câștiga sume mari de bani”, se arată într-un document consultat de CanCan.ro.

Sasu furniza droguri și unor femei din anturajul său, care se schimbau total imediat ce consumau substanțele interzise, conform unui martor din dosar, care mai susține și că Giani Kiriță nu rata ocaziile de a participa la sindrofiile organizate de Sasu în diverse localuri selecte din Sibiu, unde se pare că se consumau substanțe stupefiante.

Giani Kiriță a participat la șantaj?

”La petreceri au participat mai mulți membri de marcă ai lumii interlope din toată țara, precum «Spadafora» și «Picione», dar și Giani Kiriță, care venea mereu la invițatița lui Sasu.(…) Cu aceste ocazii, Judele Florin s-ar fi dus de mai multe ori în birou cu Giani Kiriță, unde ulterior s-a găsit un pliculeț gol și urme de praf alb”, a povestit martorul interogat sub protecția anonimatului

Din documentul analizat de jurnaliștii CanCan a reieșit faptul că Adrian Judele ar fi decis, la un moment dat, să pună taxă de protecție, de 3.000 de euro, unui patron de club, pe care l-ar fi amenințat, chiar de față cu Giani Kiriță.

”Judele Florin, care se afla la o masă în local împreună cu Giani Kiriță și o tânără brunetă, l-a contactat telefonic pe … și i-a spus să-i dea 3.000 de euro că altfel îl desființează”, a mai declarat martorul audiat în dosar, conform CanCan.ro.

Vezi și Adevărata față a lui Raed Arafat. Caz real cu un pacient. Cum se comportă acesta când nu sunt camerele de filmat pe el