Dezastru la Pro TV! Lovitura a venit de acolo de unde nu se aștepta

grupul-pro-tv-anunta-rezultatele-financiare-si-de-audienta-pentru-trimestul-al-patrulea-si-pentru-intregul_size24

Lovitură cumplită pentru Pro TV. Postul din Pache a luat bătaie chiar când se aștepta mai puțin. Ce emisiune au urmărit românii aseară. 

Miercuri, 11 decembrie, Kanal D a cucerit Prime Time-ul și s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu serialul turcesc “Gulperi”.

Aseară, serialul a fost prima opțiune a telespectatorilor din România, stația pozitionându-se pe primul loc, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și în rândul publicului de la orașe, se arată într-un comunicat de presă al Kanal D.

Peste 1,6 milioane de fani ai serialului “Gulperi” au urmărit aseară povestea eroinei Gulperi, în incercarea acesteia de a-și reîntregi familia.

Aseară, în intervalul orar 20:00 – 23:15, Kanal D a înregistrat 8,0% rating și 17,3% cotă de piață, pe targetul Național, și 6,6% rating și 14,9% cota de piață, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

O medie de aproape un milion și jumătate (1.421.000) de telespectatori din întreaga țară au urmărit aseară, în fiecare minut, serialul turcesc “Gulperi”.

Revista Presei