Dezastru pentru Antena 1 și Mirela Vaida! Emisiunea „Acces Direct” a fost suspendată, din cauza cazurilor de coronavirus

28 iul. 2020
Dezastru pentru Antena 1 și Mirela Vaida! Emisiunea „Acces Direct” a fost suspendată, din cauza cazurilor de coronavirus

Dezastru pentru Antena 1 și Mirela Vaida! Emisiunea „Acces Direct” a fost suspendată, în urma apariției mai multor cazuri de coronavirus în redacție.

Mirela Vaida a anunțat că emisiunea „Acces Direct” va fi suspendată, asta după ce în redacție au apărut mai multe cazuri de coronavirus, doi dintre cei infectați fiind chiar Vulpița și Viorel Stegaru.

În direct, la Observator, Mirela Vaida a declarat următoarele:

„Ceilalți colegi spun că tușesc, dar nu este nimic grav încât să fie nevoie de internare la ATI. Înțeleg că ei țin legătura cu cei de la DSP, sunt contactați. În acest moment situația este sub control. Nu este niciunul dintre ei în situația de a fi internat ți chiar dus la ATI.

Sper ca toți colegii nostri care sunt în izolare, inclusive și eu, să vă dăm vești bune, să nu avem simptome, să ne simțim bine ca și până acum și să trecem cu bine peste această perioadă. Până la urmă este o perioadă pentru toată lumea, nu este o o excepție, nu suntem noi mai cu moț.

Suntem niște oameni care venim la serviciu, suntem oameni care vin zi de zi la muncă, care nu s-au oprit nici pe timpul stării de urgență, ca orice om care iese din casă suntem expuși.

Am suspendat-o, practic, pentru patru zile, pentru că noi de vineri am fi intrat în vacanță, așa că am intrat în vacanță de astăzi, de marți.

Din trei august noi avem pregătite două săptămâni de emisiuni înregistrate deja. Le-am înregistrat pentru luna august ca să putem avea și noi o bine-meritată vacanță.”, a spus prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”.