Dezastru pentru Antena1! Vulpița, ofertă de 1 MILIARD ca să renunețe la Acces Direct! Cu cine ar putea semna

vulpita2

Greu de crezut și acceptat, dar Vulpița – Veronica din Blegești a devenit vedetă națională. Pe youtube, aparițiile sale în piesele altor artiști înseamnă succes garantat și locul 1 în trending, astfel că ofertele au început să vină una după alta. După ce s-a zvonit că aceasta ar putea merge spre Kanal D, acum iată că vine o ofertă foarte tentantă.

Leo de la Strehaia le ofertă un miliard de lei Vulpiței și lui Viorel pentru a semna cu el, pentru un reality show pe canalul lui de youtube. Desigur ca asta înseamnă, ca mai întâi, cuplul să renunțe la colaborarea cu Antena 1 și Acces Direct.

”Le fac azi o propunere, fermă, lui Viorel și Vulpiței, să vină, să semneze cu mine și să filmeze cu mine timp de două luni. Le fac contract, le pun un miliard pe masă. Le dau un miliard de lei, cash, doar să lucreze cu mine, să nu se mai ducă la tv”, susține Leo de la Strehaia.

Se implică și mama lui Leo de la Strehaia

Și mama lui Leo de la Strehaia, poreclită Patroana, este dispusă să se implice în business ”Eu aud tot… Am auzit că Viorel al Vulpiței deja vorbește cu Anca… E frumos așa ceva? Cică a și fost deja, într-o zi, la București, Anca a zis că se duce la control la silicoane, dar ea s-a întâlnit cu el. A stat cu el în București, a vorbit cu el…”,a spus Patroana, mama lui Leo de la Strehaia.

Patroana are și un scenariu în minte chiar. ”Dacă o ia Viorel, eu îi dau și ei dreptul, că a stat atât de mult timp singură”, a spus patroasna, convinsă fiind că viitorul reality-show al fiului ei îi va aduce liniște în casă și în familie.

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un casting pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, a spus Leo de la Strehaia pentru wowbiz.ro.

Revista Presei