Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Dezastru pentru Kanal D! Andreea Mantea a primit o altă ofertă și ar putea demisiona curând! Cine a venit cu propunerea

După plecarea lui Mădălin Ionescu de la cârma emisiunii WowBiz, Andreea Mantea a rămas omul de bază. Chiar dacă Victor Slav a fost adus la înlocuitor al fostului său coleg, acesta nu reușește să se ridice la nivelul așteptărilor. Astfel că plecarea Andreei de la Kanal D ar fi o lovitură considerabilă pentru post.

Potrivit surselor cancan.ro, bruneta are pe masă o ofertă foarte tentată de la Silvia Epure, producător de film și televiziune, care i-a făcut o propunere de colaborare pentru o serie care urmează să fie vândută gigantului Amazon.

Încă nu se știe dacă Andreea va accepta sau nu această propunere, însă șansele ar fi destul de mari, deoarece oferta este avantajoasă din punct de vedere financiar. Cele două se cunosc destul de bine, au lucrat împreună la mai multe emisiuni, printre care și “Nuntă cu surprize”. Andreea era moderatoarea acolo, iar Silvia, producătorul executiv. Cea din urmă este cunoscută pentru mai multe producții internaționale, printre care și filmul “Borderland“, o coproducție americano-mexicană în care a lucrat, ca producător, alături de celebrii actori Bruce Dern, nominalizat la Oscar, Peter Fonda, fratele lui Jane Fonda, dar și de regizorul premiat internațional Paul Street.

Vezi și Fără precedent! Pro Tv acuzat de CNA de manipulare! Despre ce este vorba mai exact

Advertisement

Pentru prestațiile ei de la WowBiz din fiecare seară, vedeta încasează lunar un salariu pe măsură. Mai exact surse din piața media, citate și de viva.ro susțin că bruneta câștigă nici mai mult nici mai puțin de 8.000 de euro, adică aproape 100.000 de euro anual.

Pe lângă acești bani, vedeta mai are și contracte de publicitate cu care-și rotunjește considerabil veniturile și are grijă ca fiului ei David să nu-i lipsească nimic. De curând aceasta s-a împăcat și cu tatăl copilului ei, luptătorul MMA, Cristi Mitrea, care inițial nu a vrut să-și cunoacă băiețelul. Pe Mitrea l-a cunoscut la reality show-ul Burlăcița. Au format un cuplu o perioadă, însă nu se înțelegeau prea bine, iar despărșirea era inevitabilă. Însărcinată fiind, Andreea a decis să păstreze copilul, chiar dacă îl va crește singură.

Pentru micuț a și renunțat la celălalt proiect pe care îl avea la Kanal D, Se strigă darul. Pentru aceasta emisiune, reprezentanții Kanal D încă mai caută o prezentatoare. Surse din interiorul televiziunii spun că lupta s-ar da între Andreea Bănică și Rocsana Marcu, dar nu este exclus nici să apară vreo surpriză, așa cum de multe ori se întâmplă.

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție