Dezastru pentru pensionari! Au fost mințiți. Pensiile nu vor fi majorate cu 14%

de: Ana Toma
26 aug. 2020
Dezastru pentru pensionari! Au fost mințiți. Pensiile nu vor fi majorate cu 14%

Dezastru pentru pensionarii români. Aceștia au trăit în minciună. Traian Băsescu lămurește întreaga situație, iar potrivit fostului președinte, pensiile nu vor fi majorate cu 14% așa cum se știa până acum.

Într-o discuție la România Tv, Traian Băsescu s-a arătat extrem de supărat pe liberali deoarece au aceași atitudine ca și social democrații în ceea ce privește majorarea punctului de pensie.

În acest context, fostul președinte susține că PNL nu a dat indexarea pensiilor de la 1 ianuarie, așa cum era normal, motiv pentru care creșterea cu 14 procente nu este reală.

”Ce mă supără pe mine? Că mint la fel ca şi PSD. PSD spunea că dă 40% la pensii şi nu aveau cum s-o facă nici înainte de pandemie, dar într-o perioadă ca aceasta.

Ca şi PSD, nu au dat indexările la 1 ianuarie şi vin acum şi spun v-am dat o creştere a punctului de pensie cu 14%”, a spus Traian Băsescu, la România Tv.

Au trăit în minciună

Seria declarațiilor șocante nu se opreșe aici. Traian Băsescu a mai precizat că pensionarii au fost furați cu 904 lei, iar adevărata majorare a pensiilor este de 3,5 procente și nicidecum procentul speculat până acum.

”În acest an, ei au furat fiecare pensionar cu 904 lei. Dacă veneau cu indexarea de la 1 ianuarie până la 1 septembrie şi veneau cu 14% acum erau corecţi.

Mărirea reală e de 3,5%”, a adăugat Băsescu.