Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Dezastru pentru PSD! Cei 3 miniștri care vor fi dați afară de Dragnea în curând! Reacția lui Rareș Bogdan

  1. Home/
  2. Politică/

Toamnă se număra bobocii, iar acum că se apropie vara probabil Liviu Dragnea începe să-și trieze miniștrii. Sau cel puțin asta susține jurnalistul Rareș Bogdan care vine cu informații bombă din interiorul PSD. El spune că știe sigur că trei oameni de bază din Guvern vor fi dați afaraă. Este vorba despre Mihai Fifor, Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici, care vor rămâne în curând fără portofolii.

Într-o postare virulentă pe facebook, Rareş Bogdan nu-l iartă nici pe Liviu Dragnea despre care spune că ‘va distruge’ Partidul Social Democrat (PSD). “Tot mai singur, tot mai dictator. Dupa ce i-a indepartat pe Grindeanu, Tudose, V. Stefan, E.Andronescu, C. Stefanescu, C. Radulescu, F. Stroe, Tutuianu, Banicioiu, Laufer, Badalau a venit se pare si randul altor trei reprezentanti de frunte a PSDragnea sa fie indepartati in curand din Guvernul Dancila/Dragnea. Zilele ministrului Apararii, a ministrului Fondurilor Europene si a ministrului Finantelor Publice sunt numarate. Fifor, Plumb si Teodorovici vor fi indepartati din Guvern in foarte scurt timp.

Dragnea continua siluirea PSD si acolo tacerea e de aur curat. PSDragnea a ajuns un partid de slugi, lingai si de indivizi terifiati de frica. Incompetentii, sfertodoctii si clica Sudului Rosu impinge partidul lui Iliescu/Nastase/Geoana/Ponta spre prapastie. P.S. Nu spun ca e rau, din contra, doar observ si eu ca omul……”, a scris Rareş Bogdan.

Totuși informația aruncată pe piață ar putea fi doar o fumigenă care să creeze panică și haos în partid și să-l pună pe Liviu Dragnea într-o poziția incomodă. Doar că până acum liderul PSD s-a dovedit a fi cel mai abil jucător politic de pe piață și aproape de fiecare dată au ieșit lucrurile fix cum și-a dorit. Investirea premierului Viorica Dăncilă a fost lovitura de grație.

Poate te interesează și…

Revenire neașteptată la Pro Tv! O vedetă cunoscută, în curând pe post! Ce va prezenta

Cătălin Cazacu, eliminat de la Exalton? Ce decizie va lua Kanal D, după reacția sportivului

Dezvăluire șocantă: ce legătură este între tempul dorințelor de la Șinca Veche și tripla crimă de la Brașov

Andrei Huluban/ Sursa foto: facebook