Probleme pentru Rareș Bogdan! Nicușor Dan îl distruge! Informația pe care a transmis-o către Klaus Iohannis și PNL

Planul PNL pare unul destul de clar. Vor să câștige Primăria Capitalei, iar pentru asta au nevoie de un vector de imagine puternic, așa cum a fost Rareș Bogdan la alegerile europarlamentare. În acest moment, Gabriela Firea conduce în toate sondajele și singurul care are potențial să o învingă este Nicușor Dan.

Ludovic Orban sau Rareș Bogdan ar avea și ei șansele lor, însă niciunul nu-și dorește să intre în această cursă, așa că liberalii se străduiesc să-l convingă pe Nicușor Dan să semneze adeziunea la PNL. Doar că acesta refuză categoric această variantă în momentul de față și insistă să meargă independent susținut de mai multe forțe.

Conform surselor VoxBiz, Klaus Iohannis le-a transmis clar liberalilor că nu ia în calcul decât victoria în Capitală, așa că așteaptă o strategie care să facă acest lucru posibil. Rareș Bogdan face cele mai mari eforturi pentru a-l convinge pe Nicușor Dan să vină în PNL, pentru că în caz contrar s-ar putea trezi candidat și apropiații lui spun că nu-și dorește absolut deloc acest lucru. Dar nici nu poate refuza întrucât l-ar supăra pe Klaus Iohannis, care l-ar putea scoate apoi din jocul politic.

Ce a declarat Nicușor Dan

Și se știe deja că fostul jurnalist de la Realitatea Tv visează să devină președintele României după ce șeful statului își va termina și cel de-al doilea mandat. Mai este mult până atunci, iar el trebuie să-și clădească profilul cu multă atenție, dar și să obțină sprijinul forțelor necesare pentru victorie.

„În această campanie am sprijinul USR-ului. Multă lume s-a raliat demersului meu, sunt mulți oameni din USR care au militat pentru ca USR-ul să nu-și pună propriul candidat și să mă susțină pe mine. Intrarea în PNL cumva nu ar fi OK față de munca acestor oameni. Putem să spunem că în acest moment nu iau în calcul această opțiune”, a fost declarația cu care Nicușor Dan i-a distrus planurile lui Rareș Bogdan.

Totuși este posibil ca fostul președinte al USR să se răzgândească, așa că ne putem aștepta la multe surprize în perioada următoare.

Revista Presei