Dezastru pentru Selly și 5Gang! Câți bani au putut să piardă în ultimele 3 luni

08 iun. 2020
Dezastru pentru Selly și 5Gang! Câți bani au putut să piardă în ultimele 3 luni

Selly este cel mai urmărit vlogger din România și unul dintre starurile noii generații în materie de muzică, alături de trupa sa, 5Gang. 

Muzica pe care o face este extrem de apreciată de noua generație, iar fiecare melodie nou lansată devine hit și urcă rapid în trending.

Pandemia Covid-19 a pus la pământ economii întregi, iar una dintre cele mai afectate industrii este cea a evenimentelor. Selly explică, într-o intervenție live, câți bani a pierdut trupa sa în ultimele luni.

„Nu am făcut un calcul, dar destul de mult, pentru că s-au anulat multe concerte. Era poate cea mai bogată perioadă pentru concerte, între lunile martie-mai. Nu știu exact cât vine pe eveniment, dar vă pot spune că 5Gang a pierdut undeva la 120 de mii de euro, în trei luni. Nu era vorba doar de banii noștri, ci din bani respectivi erau plătiți tur-managerii, producția show-urilor, banii cu care plătim casa de discuri, sunt foarte multe părți implace aici. Nu este nicio problemă. Siguranța este pe primul loc, sănătatea este pe primul loc”, a declarat Selly.