Toggle Menu
  1. Home/
  2. Justiție/

Dezastru pentru un cunoscut magazin din România! Prejudicii de 4 miliarde în urma unui jaf

  1. Home/
  2. Justiție/

Vești proaste pentru unul dintre cele mai cunoscute magazine din România. A fost jefuit, iar hoții au furat  numai telefoane mobile de ultimă generație, care costă destul de mult. Este vorba despre Altex, care și-a evaluat paguba la 4 miliarede de lei vechi.

În urma inventarului, s-a descoperit că lipsesc în jur de 100 de telefoane marca Iphone și Samsung, care au dispărut din depozitul magazinului, conform explozivnews24.ro.

Anchetatorii suspectează că hoții au mers direct la țintă după ce au primit un pont. S-au dus direct în zona depozitului, acolo unde se aflau aparatele. Întâmplător sau nu, în noaptea spargerii, sistemul de alarmă nu a funcționat, iar magazinul are doar două camere de luat vederi, la intrare, care nu au surprins momentul.

Anchetatorii cred că autorii jafului sunt persoane care lucrează sau au lucrat la ALTEX. Însă, nu exclud și alte variante. Cert este că, în următoarea perioadă, toți salariații vor fi chemați la declarații. Patronii magazinului speră ca cei vinovați să fie găsiți rapid și să recupereze măcar o parte din prejudicii, gaura fiind una destul de însemnată.

Poate te interesează și…

Șefii FBI, CIA și NSA trag semnalul de alarmă: aceste mărci celebre de telefoane fură informații de la posesori

Efect neașteptat! Ce s-a întâmplat cu părul unei americance după ce și-a spălat părul cu Coca Cola

EXCLUSIV! Dezvăluiri de culise despre Diana Dumitrescu! Ce spun colegii de facultate despre ea

Andrei Huluban/ Sursa foto: cnbc.com