Dezvăluire bombă despre Viorica Dăncilă! Este incredibil cu ce notă a terminat facultatea

viorica dancila

După greșelile dese de exprimare și gafele cu care a tot surprins opinia publică, mulți o consideră pe Viorica Dăncilă un premier care nu pare să aibă prea multă carte. Ei bine, o copie de pe diploma de absolvire a facultății demonstrează că Vioricăi i-a plăcut cartea. Cel puțin, în acea perioadă. 

Viorica Dăncilă a absolvit facultatea în anul 1988 cu nota 9 la examenul de licență, conform unei copii de pe diploma de licență obținută de stiripesurse.ro.

Pe atunci, la Institutul de Petrol și Gaze, absolveau doar 200 de studenți din cei 500 care luau examenul de admitere.

Conform CV-ului, Dăncilă a mai făcut și un master la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București.

Cu toate acestea, fostul premier s-a făcut de multe ori de râs prin exprimări nefericite, uneori chiar greșite din punct de vedere gramatical. Mai mult, a fost acuzată deseori că nu este capabilă să se exprime liber și că preferă să citească pe de pe foaie.

Dăncilă: „Mi se spunea să citesc de pe foi”

Viorica Dăncilă, a recunoscut de curând că la începutul mandatului său în fruntea Guvernului i s-a cerut să citească discursurile de pe foi.
”Eu am hotărât să nu mai citesc de pe foi. Întotdeauna am vorbit liber. Atunci, într-un fel mi se spunea că trebuie să citesc de pe acele foi, ca nu cumva să uit vreun amănunt”, a declarat fostul premierul într-o emisiune la România TV.

Revista Presei