Dezvăluire despre Moise Guran! Ce zicea în urmă cu doar 4 ani

moise-guran-612×400

Jurnalistul Moise Guran a surprins pe toată lumea cu decizia sa de a intra în politică alături de USR, cu atît mai mult cu cât în urmă cu foarte puțini de zile, era total împotriva unei astfel de deciziii. 

„Trebuie să fac ce am predicat la televizor atâția ani de zile. Cred că supărarea unora dintre cei care se plâng că se termină emisiunea mea are un grad de ipocrizie. Am primit mai multe oferte de la alte televiziuni. Nu voi pleca de la Digi 24, voi fi aici în fiecare zi de luni. 80% din știrile din România sunt produse de Digi 24,” spunea în urmă cu câțiva ani, Moise Guran.

Tot atunci, Moise Guran credea că „țara se află pe o cale greșită și nu mai putem vorbi doar la televizor. Toate televiziunile de știri, în afară de Digi24, fac rău societății, conduc o anumită populație, îmbătrânită, spre un anumit gen de vot”.

Nu intru în politică

În privința planurilor politice, Moise Guran îi asigura pe români că pot sta liniștiți: el nu urmărea să facă o carieră politică! Însă, visa cu ochii deschiși la funcția de premier: „Vreau, în vara asta, să scriu niște programe de guvernare. Când apari prea des la TV, lumea te consideră vedetă. Unii zic să fiu premier. Nu intru în politică”.

„Nu detest nimic mai mult decât detest un jurnalist care își abandonează meseria pentru a intra în politică,” scria Moise Guran în anul 2016.

Moise Guran a anunțat ieri că se înscrie în USR.

Într-o intervenție la Digi24, el a explicat că momentul care l-a determinat să intre în politică a fost 10 august, în urma violențelor de la protestul diasporei, iar obiectivul cu USR-PLUS este să intre la guvernare.

Revista Presei