Dezvăluire uluitoare din viața Lidiei Buble: a fost femeie de serviciu! Ce alt job neașteptat a mai avut

22 aug. 2019
Dezvăluire uluitoare din viața Lidiei Buble: a fost femeie de serviciu! Ce alt job neașteptat a mai avut

Lidia Buble are doar 26 ani și până la această vârstă deja a bifat foarte multe. Are o carieră de succes, este una dintre cel mai bine plătite cântărețe de la noi și în viitorul deloc îndepărtat se va căsători cu iubitul ei, Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1. Artista mai are 11 frați, iar viața nu a fost mereu simplă pentru ea.

Cântăreața a mărturisit că primul ei job a fost cel de femeie de serviciu. ”Am fost femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Apoi, am lucrat o vară întreagă cu tata, la cimitir ca să îmi strâng bănuții mei, pentru că mereu am fost un copil independent”, a dezvăluit ea.

Lidia Buble a avut tot felul de joburi la care puțini se așteptau. Și-a dorit să-și câștige banii ei, visând la momentul în care ca ajunge celebră. ”Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, a mai povestit Lidia Buble fanilor ei.

Controversele din viața ei

Avea doar 23 de ani, când după ce a fost invitată la Neața cu Răzvan și Dani, s-a îndrăgostit de un bărbat interzis. Pentru că Răzvan Simion era căsătorit și avea doi copii. Relația celor doi a început când el încă era alături de soție, iar tatăl artistei s-a opus, fiind preot în religia penticostală.

Dar iubirea a avut ultimul cuvânt până la urmă. Răzvan a divorțat, s-a mutat cu Lidia și cum el o ajută și cu piesele ei la care contribuie decisiv. Practic cei doi sunt nedespărțiți și chiar dacă s-a anunțat de multe ori că ar avea probleme în relație, acest lucru nu s-a confirmat niciodată.