Dezvăluirea anului despre Smiley! Sigur nu știai asta: Vedeta ProTV, destăinuiri de suflet

Foto: Petru Ivu
Foto: Petru Ivu

Aceasta este dezvăluirea anului despre Smiley! Sigur nu știai acest amănunt. Sunt dezvăluiri de suflet ale vedetei ProTV. Dincolo de imaginea de playboy, Smiley ascunde o latură nevăzută până acum.

Smiley este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România, însă puțini sunt cei care știu despre unul dintre obiceiurile acestuia. Interpretul a făcut dezvăluiri complete.

Unde merge Smiley să se relaxeze

La aceste dezvăluiri nu ne-am fi așteptat niciodată. Și totuși, Smiley continuă să surprindă. Vedeta erge la Muntele Athos. A spus-o chiar el. „Când am mai mult timp liber la dispoziție, plec în vacanțe. Altfel, stau acasă, mă relaxez, mă mai uit la un film, mai beau un șpriț cu prietenii, mai facem un grătar…”, a declarat Smiley pentru viva.ro.

Din când în când, Smiley merge la muntele Athos. „Nu e o tradiție, pur și simplu mai merg din când în când. Cu prietenii, cu familia. Dar stabilesc asta în funcție de cum am timp, nu e ceva ce îmi impun să fac anual. Dacă reușesc, bine, dacă nu, amânăm pentru anul viitor. Am fost crescut în tradiția ortodoxă și o păstrez, sunt credincios de felul meu. Nu sunt vreun habotnic, dar cred în Dumnezeu, îmi păs­trez tradițiile românești”, a declarat Smiley despre plecările sale la muntele Athos, de care foarte puțini știu.

Gina Pistol și Smiley, nunta anului

Unul dintre cei mai doriți și apreciați artiști din România nu este singur. Gina Pistol și Smiley ar putea oferi imaginile anului. Au început să îşi asume public relația şi să se afişeze împreună, iar pasul cel mare pare să fie din ce în ce mai aproape. Cei doi sunt foarte fericiţi şi nu este exclus ca în curând să dea vestea cea mare.

Gina se află în Asia, acolo unde filmează noul sezon din Asia Express şi a arătat tuturor ce cadou i-a făcut Smiley. Vedeta a postat un filmuleţ pe pagina sa de Instagram, iar la gât purta un lănțisor care are atașat de el un zâmbet, făcând referire la Smiley (n.r. zâmbet). „Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, a spus Gina pe reţelele de socializare.

Revista Presei