Dezvăluirea anului! S-a aflat ce pensie are Ilie Năstase: Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă

Ilie-Nastase-7

Este dezvăluirea anului! S-a aflat ce pensie are Ilie Năstase. totul a devenit public, în direct la o cunoscută emisiune. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă.

Totul s-a aflat în direct la Antena 1. Dan Capatos a spus totul la emisiunea Xtra Night Show. Jurnalistul a arătat, în direct, cuponul de pensie al lui Ilie Năstase.

Ce pensie are Ilie Năstase

Primul număr 1 mondial din tenisul masculin are o pensie de mizerie. Ilie Năstase a scris istorie în sportul alb, dar nu e deloc recunoscut de către statul român. Ce-i drept, Nasty nu stă deloc în banii încasați lunar.

Ilie Năstase a reușit în anul 1973 să fie primul jucător de tenis care a ocupat locul I în topul ATP, clasamentul jucătorilor tenisului mondial. Dan Capatos a povestit, în direct, că Ilie Năstase l-a sunat și i-a spus să dezvăluie în cadrul emisiunii cuponul de pensie, ce arăta negru pe alb ce sumă câștigă fostul mare sportiv.

„Există oameni indignați că Ilie Năstase ia pensie mare. Nu știam de ce e supărat și m-a sunat. Și a zis <<băi Dănuțe, uite acum m-am dus să-mi iau pensia>>. Ca să vadă lumea, mi-a zis să îl dau la televizor. Scrie acolo MAPN, noiembrie 2019, deci pe luna aceasta, general maior în rezervă, câștigă 1.445 de lei. Nu mai contează că e general, e Ilie Năstase. Se oprește lumea la Paris pe stradă să facă poză cu el. Este prețuit de statul român cu suma asta, e o umilință. Și se trezesc unii că ia prea mult, nu e tare rău țara asta? M-a rugat să fac această clarificare”, a declarat Dan Capatos, la Xtra Night Show.

Ilie Năstase nu trăiește din banii de pensie

Din fercire, Ilie Năstase nu trăiește din banii de pensie. Este milionar în euro. Pe actuala soție, Ioana Simion a încercat să o împace cu câteva cadouri, în speranța că îi va intra, din nou, în grații. S-a spus că sunt la un pas de divorț, însă Ilie Năstase o va duce pe Ioana în vacanță în Turcia și Spania. De curând s-au mutat iar împreună și plănuiesc în detaliu escapadele romantice.

Revista Presei